lostyazilim

Bu Teklifi Nasıl Değerlendirelim ?

3 Mesajlar 630 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Egenet Egenet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Sunucu Sistemleri
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 229
  • Beğeniler 29 / 65
  • Ticaret 4, (%100)
Arkadaşlar Merhaba

Bu Sektörde her konuda az çok bilgi sahibi insan ama el elden üstündür diye boşa söylenmemiş sanırım. Bizim sorunumuz youtube konusu .

Web ajans şirketim var ve dün gelen ilginç bir teklifi nasıl değerlendireceğim konusunda sizlerle bilgi alışverişi yapmak istiyorum .

Amatör bir bayan şarkıcı var videoları 2 milyon ile 5 milyon arası izlenmiş sadece 3 aylık bir zaman diliminde . Bazıları daha uzun .

Kız sadece facede paylaşıor , baskaları bunu alıp youtube de paylasıp gelir elde ediyor kızın gelir konusunda youtube konusunda bilgisi yok .
Bir şekilde tanısma fırsatımız oldu ve kendisini bizim dilimizle kurumsallaştırmamızı istedi .

Yani ; Bir youtube kanalı açacağız kanalda gerekli düzenlemeleri yapıp her hafta düzenli yeni şarkılarını paylaşıcaz. (1 Ayda 1 Milyon izlenmeyi geçeceği kesin )

Bir web sayfası açıp resmi olarak kendisi ile ilgili bilgileri paylaşıcaz.

Adsense ve diğer tüm işlerine biz yardımcı olacağız .

Burada size danışmak istediklerim

-Kanaldaki şarkıları baskasının alıp paylaşmaması için nasıl bir telif yolu izlemeliyiz ?

-Hesabı onaylanmış hesap yapmak zor olur mu ?

-Daha önce baskaları tarafından diğer paylasılan sarkılarından reklam gelirlerini nasıl kaldırtırız ?

Biz kendi web ajansımızın reklamını bu kişi üzerinden nasıl yapabiliriz ?

Cevaplar için teşekkür ediyorum .

wmaraci
reklam

rapcrown rapcrown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Php Developer
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 117
  • Beğeniler 5 / 32
  • Ticaret 3, (%100)
Hocam size tavsiyem paylaşıcağınız logoların sonunda ve başlarında bir başlangıç introsu gibi düşünün sizi temsil edicek logo vb. Bilgiler bulunması yani gerçekten sizin kurumsal olduğunuzu ve kanalda yayınlanan verilerin size ait olduğunu kanıtlamalısınız.Daha sonra diğer sorunlar yavaş yavaş çözüme kavuşucaktır.

HTF HTF Digital Marketing Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad I** S**
  • Mesajlar 358
  • Beğeniler 96 / 87
  • Ticaret 5, (%100)
Videoyu yüklerken zaten telifi kimseye aitse telifi üzerinize alabiliyorsunuz diye biliyorum, onaylı hesap hakkında pek çok bilgim yok.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al