-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
freetorrent adlı üyeden alıntı
aylık 20bin tlye kadar kazanan adamlar var tek başına internet sitelerinden bunu da 3-4 yıla yayın düşünün kazananlar var yani : ) zengin etmese de kimseye muhtaç etmez . hatta geçen paylaşmıştım bir resim adam 8bin dolar almış tek ayda geçen mayıs ayında , önemli olan neyle uğraşıyorsan ona özen göstermek , sevmek .
Kaç adam var bu şekilde kazanan? Türkiye'nin %10 luk işsizlik ordusundan kaçını kurtarır böle bir şey?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtube
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Ayda ortalama 10.000-20.000 arası kazanıyorum elime geçen 0 çünki hepsini yatırıma harcıyorum böyle böyle katlanıyor. Ayrıca bu hafta konu açmayı düşünüyorum satacagım sistem 5.000 tl den maksat herkez kazansın :))
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ben öğrenciyim ailemin durumu iyi olduğundan en fazla 1 kere yaz tatilinde çalışmışımdır. vaktim genelde dershane yabancı dil kurslarıyla geçiyor şimdi çalışmak yerine geleceğe yatırım yapıyorum kendimce para biriktiriyorum bu sıralarda aklıma internetten para kazanmak düştü :D öncedende denedim 500 liraya yakın param gitti 1 lira dahi kazanamadım internetten. kazananlara da hayret ediyorum feyz alıyorum bi gün bende öyle olurum diye :D
riko
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Türkiyede bilgisayar eğitimi; excellde toplama yapmaktan ileri gidemedi ki. Yavancılara bakın, ilkokulda program yazmayı öğretiyorlar. Bizlerin koşturduğu küçük çaplı film siteleri, adamlarım hakiki yazılımları var. İntenette yapılacak en iyi iş; hizmet vermek veya ürün satmak der, tek geçerim. Bu da 18yaşında bir kardeşinizden size tavsiye olsun.
5 kişi bu mesajı beğendi.