-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Herkese merhaba arkadaslar BuHaftaNeOldu.com Domaini İle Saglam bir projeye girmek istiyorum. Ek olarak BuHaftaNeOldu.net / BuHaftaNeOldu.org'da var.
- Benim aklımdaki fikir , Örnegin Bu hafta xxx dizisinde ne oldu ?
- Bu hafta sosyal medyada en cok tutan akımlar vs. vs. gibi haberler girmek.
Siz degerli arkadaslarında (tema) önerisini almak isterim. Gerek proje hakkında gerekse domain hakkında :)
Ek Olarak: Önerisi Olan Yok mu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba domain öncelikle güzel. Bence eğer imkanın varsa bunu video olarakta desteklemelisin. Mesela ben artık teknoloji sitelerinin abuk subuk reklamlı yazılarından bıktığım için eskisi kadar takip etmiyorum yada haber sitelerinin magazine boğulmasından rahatsızım. Bu yüzden her hafta pazar günü atıyorum Teknolojik alanda ki önemli gelişmelerini bir yazı altında toplayarak paylaşabilirsin. Bunu hemen hemen aklına gelebilecek her şey için yapabilir. Bu Hafta Hangi Filimler vizyon da ? gibi gibi birde bunları videolar ile desteklersen tutmaması için hiçbir engel yok ama bir ekipte şart hocam. Kolay gelsin. Durum hakkında bilgilendirirsiniz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Öncelikle domain bence çok iyi, buzzy scriptini satın alarak kurabilir ve projeni uygulayabilirsin diye düşünüyorum ilk aklıma gelen script oldu bence hoş duracaktır biraz onedio gibi olacak fakat konsept in farklı olduğundan iş görecektir diye tahmin ediyorum, wordpress içinde çok güzel magazine temaları var fakat wordpres sistemine (güvenlik) güvenmediğimden buzzy'i önerebilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Onediodaki gibi "twitterdaki vs haftanın en komik paylaşımları" şeklinde içerik girebilirsin. Domaini görünce aklıma direk onedio daki o içerikler geldi. Tabi farklı konseptler de çok rahat uygulanabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Developer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Çok geniş kapsamlı bi domain. bu hafta kim öldü kim kaldı tarzı şeyler de olabilir. haftalık dergi gibi bir hafta boyunca makalelerini yazar haftanın sonunda yayımlarsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
sosyal medya sitesi olabilir onedio gibi
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
.NET Developer
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Haber / Magazin alanı da olabilir. Dizi ile o alan adını sınırlama bence. Onedio - Ofpof gibi bir sistem çıkartabilirsin. Boş şans.
Nogitsun.com | Yazılım Çözümleri Üretir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bence hafta ici yasanmis butun olaylari degerlendirmek olabilir. Magazin, siyaset, spor v.b. her kategori uzerinde haber paylasim tarzi olabilir.