-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Şifreni bulmuşlar görünüre göre. Bildiğim kadarıyla iphone kırılmıyor :) kafam şuan çok karışık konuyu takip edicem böyle bişeyin olması imkansızın üstü bence. Bu arada çok geçmiş olsun:(
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Geçmiş olsun. Telefonunda ekran kilidi yokmuydu? Telefonu bilgisayara bağlayıp bu şekilde bir senkronizasyon sağlayarak birşeyler yapmış olabilirler. Şifreyi kırabileceklerini pek sanmıyorum ama gelen mail'de kafa karıştırıcı. Sonuçta apple hiçbir şekilde saklı olan parolayı göstermiyor. Geçen gün kendi telefonumda bile yıllardır ekli olan gmail hesabımın şifresini unuttum diye bana kayıtlı şifremi göstermediği için şifremi unuttum yöntemiyle tekrar giriş yaptım telefondan.
Geçen günde metrobüste yanımda bir bayanın telefonu çalınmıştı. Aradılar numarasını, çalan kişi telefonu açtı ama sessiz kaldı. 2-3 kez aradılar hep açıp ses vermiyordu. Böyle şerefsiz, haysiyetsiz, namussuz insanlarla aynı ortamlarda gelip geçiyor olmak çok tiksindiriyor insanı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Geçmiş olsun, üzgünüm fakat gitti o hesap. Şifrenin zorluğu önemli değil, hırsız oturmuş bilgisayara, icloud.com dan şifre sıfırlama yapmış o anda telefona gelen bildirimden icloud.com üzerinden onaylayıp hesabına giriş yapmış.
İlk icloud şifremi unuttuğumda bu şekilde şifre sıfırlamıştım. Umarım cihazına kavuşabilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
barmen
-
-
Ad Soyad
M** F**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Icloud hesabını hackleyemezler.güvenlik kodu istiyor internetten bile gizli sorusu var doğum tarihi istiyor öyle kolay değil kırmak yani telefoncular bile kıramıyor zorlu center'a git faturasıyla götür 5 dakika içinde telefonun nerde olduğunu kapalı'da olsa buluyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ajans Direktörü
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Ben 5s kaybettiğimi düşünerek uzaktan bağlanıp her şeyi silmiştim. Bir kaç gün sonra da telefonumu geri bulmuştum ve bulduğumda herşeyin silindiğini görmüştüm. Eğer icloud şifresi değiştirilmeden önce silme işlemi yaptıysan telefon temizlenmiştir üstadım.
Büyük geçmiş olsun, lakin peşini bırakma. Apple olduğu için hem teknik servisler destek veriyor, takibi kolay olduğu için de Bilişim Şube tarafından takibe alınıyor.