yorumex
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bu konuda çok çaresizim : Bir Web Sitesi Yaptırıcam Daha Öncede Yazdım Bu Sitede Kimseden Geri Dönüş Olmadı Herneyse Sorunum Şu Bikaç Firma İle Görüştüm, olmasını istediğim gibi bir site var onu örnek verdim bana şu şekilde geri dönüş yaptılar
Firma:Malesef örnek site ile proje teklifi veremiyoruz, programcı ile incelemek üzere proje dökümanınız gerekmektedir, hazırlayıp gönderdiğiniz takdirde mailiniz tekrar değerlendirilecektir.
sorularım şunlar:
1. ben işin yapılabilirliği konusunda kesin bir cevap almadan fikrimi açıklamak istemiyorum sonuçta örnek bir site vermişim sadece amacı farklı olucak sistem çalışması aynı.
2.proje dökümanı nedir nasıl hazırlanır
3.proje dökümanını fikrimi açmadan üstü kapalı nasıl hazırlarım (projeme güveniyorum ve her önüne gelen her firmaya anlatırsam işim zor)
biraz uzun oldu ama gerçekten bu konuda çok çaresiz kaldım yatırım yapıp başlamak istiyorum bu konular yüzünden başlayamıyorum şimdiden teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
64 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle şunu söylemek doğru olur sanırım, "Ben şu sitenin aynısından istiyorum." dedikten sonra sizden hala döküman isteyen firmalar olmamışlar. O, firmaların kendi hataları veya "tokluğudur".
Proje dökümanı denilen şey de aslında zor bir olay değil. Öncelikle işi yaptıracağınız firmayı kafada belirleyip, o firmaya güvenmek zorundasınız diye düşünüyorum. Her şeyi anlatmanızda fayda var yoksa sağlıklı fiyat ve sağlıklı zaman verilemez.
Bu konuyu satış konusuna elbette çevirmek istemem ama kurumsal olarak biz yardımcı olabiliriz. Dilerseniz özel mesaj gönderebilirsiniz.
html, css, javascript ve biraz da insan...
harddepo
İlginizi çeken içerikler
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Sonuç web tasarımı yaptırıyorsanız projenizi açıklama yapmanıza gerek yok örnek:sizin prjenizde ne olmasını istiyorsanız onu söyleyin.Video galari,foto galari,adnroid uygulama vb deyinki ben makale altında video izletmek istiyorum ama tıklandıgında gözlerinden ateş çıksın gibi
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.kirlipanda.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Merhabalar örnek siteyi gönderirseniz olumlu ya da olumsuz net geri dönüş yapabilirim size.Saygılarımla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
tasarım ve programlama
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeş öncelikle projeni bu kadar gizli tutmanın çok bi anlamı yok sonuc da bi google bi facebook yapmıycan gelelim ben bu sitenin aynısını istiyorum dedikden sonra sana fiyat vermeyen firma gerçekten amatör bir firmaymış veya senin bütcenin yetmiyceni düşünmüştür bana da gelip "booking.com aynısını istiyorum" diyen 10 kişiye de aynı fiyatı verdim ve hiç biri yaptırmadı :) onları da arada böyle formlarda görüyorum fiyat araştırırken... Ben sana örnek bi proje dökümanı yazayım basitce başlılar şöyle:
1.Proje Adı:
2.Proje Süresi:
3.Proje altyapısı:(php mysql .net sql vs.)
4.Örnek site:
5.İstenilen yönetim paneli özelikleri:Başlık ekle,ürün ekle,firma ekle resim ekle google apps facebook apps youtube apps, üye paneli vs.
6. Proje notları ve açıklamaları
7. ödeme şekli %20 peşin 30-60-90 çek , vs
8 Sözleşme metni.
Çalışacağın firmada bu etaptan sonra sana bi teklif metni çıkartır sözleşme de değiştirecekleri bir şey varsa değiştirler
hoooooop işlem tamam