-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Oranlar iyi ama seo ister. Hem de iyi bir seo. 1 tane reklamveren var ona da dikkat et. Biraz değişiklik yaparsan daha fazla reklam verenini bulabilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
search
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Google için uzantının önemi yok ama kullanıcılar için önemi çok büyük vur kaç yapacağım derseniz alın ama sadık ve sürekli ziyaretçim olsun derseniz anahtarkelimeek.com/.net/.org alırdım şahsen. Veyahut birden çok anahtar kelimeden ziyaretçi çekmek istiyor isem markaismi.com markaismi.com/anahtar-kelime-1 markaismi.com/diger-anahtar-kelime gibi.. konular açıp alt sayfalara çalışma yapardım benim şahsi düşüncem, kolay gelsin..
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Eğer ingilizce içerikli site açacaksanız kaçırmayın, yok eğer Türkçe bir site açacaksanız biraz düşünün derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Makale Editörü
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Evet, İngilizce site açacağım. Blog, rehber, tanıtım vs. tarzında olacak.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
search
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bestspy.center gibi uyumlu dahi olsa maalesef bu konuda size katılmıyorum. İnsanlar yıllarca .com/.net domainlerine o kadar aşina olmuş ki başka bir uzantı var olduğunu söylesen kesinlikle inanmazlar yoldan geçen birine sitem oyunoyna.center deseniz adam siteye girerken oyunoynacenter.com yapacaktır büyük ihtimalle.. Çok büyük zaman alması lazım yeni domainlere alışılması için henüz çok erken ve mantıksız olduğunu düşünüyorum. Tabi denemekten zarar gelmez.
şahsen spam yapsaydım anca o zaman kullanırdım ne idüğü belirsiz bir projede kullanırdım .center uzantısını.