-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Benimde aylık maasım 3 k civarı ayrıca int işeride var buda yetmiyor dışarıdada ek işler koşturuyorum 5 6 k buluyor zaman zaman Çalışmak isteyene iş var hep yok ben 8 saat çalışayım diyenler varsa yapacak birşey yok çalışan kazanır. Katılıyorum sanada kardeşim @[Manisalı](userid:66508)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
Manisalii
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayar Tamircisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
25, (%92)
Eyvallah sonuçta hepimiz bu ülkede yaşıyoruz ben bu ülkede olduğum sürece yaşadığım sürece her türkiyeyi zanlı altına sokan kişilerin karşısındayım her türlü eleştirimi yaparım
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Ayrıca daha bugun konuştum bir hamal ile bu hafta 1200tl aldıgını söyledi ki işlerde öle çok aşırı yok insanlar tatilde Ayrıca konuda biri Memurlar ağır işlerde çalışamaz demiş kazanamayıp geçinemiyorsan çalışacaksın mecbur olmadı borçlanıp birgün cinnet geçirip sosyal olayım derken az çalışırsan sonrada muhtaç olursun ayrıca bu örneklerin yaşanmışlıkları ve tv lerdede filimleri mevcut geçinemeyen memurlar hep ek işler yaptı hepside hamallık pazarcılık vss gbi işlerdi örnekleri çok ya okudugu için günümüzde artık ek dersler makale yazıları ve farklı alanlara yönelip işler yaparakta kazanabiliyorlar son olarak yakın akrabalarımda ünvt okuyup şu an hamallık yapan kişiler mevcut okudugu bölümde iş bulamayınca bu adam açmı kalsın alın teri ile hamallık yapıyor ve söylediğim rakamları alıyor en az ortalama haftalık 500 en fazla 1500 civarı alan var Bu saydıklarım İstanbuldadır İnanmayan varsa istanbula sebze meyve taşıyan birine sorsunlar parça başı 0.60 0.70 ve 1tl tasınır bunu 1 kamyonda tasınan ortalama yuk sayısına carpın ozaman gelırın nekadar oldugunu gorursunuz Ancak 1 gecede ortalama 100 200 ton arası yuk gecıyor bu kısılerın sırtından bunuda bılın
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
Rec
Rock Metal and Yazılım.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam kesin bilgi Youtube kanalı kur, ön izleme fotoğrafına kadın koy parayı kırarsın. Maalesef ülkemizde durum böyle. Kendi Youtube kanalımda test ettim bu durumu, ön izlemeye kız resmi koyunca izlenme 5 kat daha fazla artıyor.
Unutma, Youtube'da;
1. Çocuklar var.
2. Abazalar var.
3. Gerçekten kaliteli insanlar (sayıları çok az)
1 ve 2 nin sayısı çok fazla olduğu için videolarını buna göre değerlendir al sana izlenme.
İzlenme=para...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik - Elektronik Tekniker
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
günlük köşeye 3 lira at :)
LovAd
Freelance Yazılımcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Beyler ciddiyim İstanbul da hangi inşaat 200TL veriyo ? İlçeyi ve semti söyleyin bi ? Kendim için değil bazı arkadaşları yönlendircem, çünkü onlar günlük 60TL ye çalışıyorlar, bu İstanbul da 200TL yada 100-150 veren inşaatı söyleyin oraya yönlendireyim.
StilPut İnternet Hizmetleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
günlük 200 bilmem ama benim arkadaşım 1 yıl boyunca günlük 70-80 liraya çalıştı şimdi sıvamı öyle bişeyin ustası olmuş şimdi günlük 100-120 alıyor ve sigortalı