-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
facebookworker
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
çince neden öğreniyorsun diyenlere hayret ediyorum, global dünyada ucuz ticaret çinlilerin elinde, dayımın oğluda çinde okudu, direk beş binden başlayan bir sürü teklif aldı,,, heleki yanında inglizceyide koydunmu inan büyük firmalarda bile yerin ve konumun en sağlam yerde olacaktır
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
çince neden öğreniyorsun git ingilizce öğren diyen arkadaş sonuna kadar haklı imkan varsa ikinci dil çince olur oda kişi merak ediyor öğrenmek istiyorsa öğrensin
Ticaret çinde yapılıyor diyenler çindeki ıngilizce öğrenim oranlarını ve çindeki insanların mallarını ingilizce bilen insanlara sattıklarını ya düşünemiyor yada bilmiyorlar.
Çin ile ne zaman temas kursak ingilizce ile kuruyoruz sorun yaşamıyoruz çünkü çinin eğitim seviyesi zaten ileride ikinci dilleri ülkenin ingilizce.ve insanlar ingilizce konuşuyor
Hadi onuda geçtim türkiyede fuarlar oluyor kalkın klavye tepesinden sandalyenizden gidin bol bol fuar gezin görün temas kurun ingilizce konuşun size çince mi konuşacak veya ingilizce bilmiyorum diye cevap mı verecek görün.ağzı olan konuşuyor bilip bilmeden
Dünyada en değerli ve yaygın dil ingilizcedir bu konu tartışılmaz.
Konuyu açan arkadaş merak ettiğinden öğrenmek istiyorsa elbetteki ne güzel öğrensin
Başarılar
1 kişi bu mesajı beğendi.
blueblood
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci.
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
önce çinli bir kız bularak başla daha çabuk öğrenirsin. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Selam çince bana basit gelmeye başladı rusayda bir çok çinli arkadaşım var aralarında konuşurken artık cümlelerinin çoğunu seçebiliyorum soruyorum bune falan yaşanmışlık lazım internetten bir yere kadar. çinde bir süre yaşaman lazım. sadece alfabesi zor alfabe denilirse tabii :) onun içinde pinyin diye birşey bulmuşlar okunuşunu yazıyorsun çinceye çeviriyor
OGULCANGULCEMAL.COM - KİŞİSEL BLOG