-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet arkadaşlar, instagram da çok büyük bir çizgi film sayfasının adminiyim. Herkes yeni çizgi filmlerden şikayetçi ve ben de insanlara eski çizgi filmleri izletmek için bir platform kurmaya karar verdim. Şimdi bildiğimiz gibi dizi sitelerinde telif sorunu oluyor. Gece yarısı evimi FBI' ın basmasını istemediğimden kendimce şöyle önlemler alacağım. Sizce yeterli olur mu?
1) Domain Reglerken kendi adımı kullanmayacağım. Ön ödemeli bir kart ile ödemeyi gerçekleştirip kartı kapattırıp, kırıp atacağım.
2) VDS üzerine site kurulumu yapıp Nameserverları Cloudflare a bağlayacağım.
3) Sitenin alt kısmına klasik yer sağlayıcı metnini ve iletişim maili bırakacağım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Ön ödemeli kartı atsanızda adınıza kayıtlı :) siz btc ile ödeme alan hosting bulun
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
FBI'yı nedir ki, dua et INTERPOL basmasın.
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
1) Domain Reglerken kendi adımı kullanmayacağım. Ön ödemeli bir kart ile ödemeyi gerçekleştirip kartı kapattırıp, kırıp atacağım.
Firma herhangi bir mahkeme kararında sizden alabildiği tüm bilgileri iletecektir. (IP vs.)
Kartı kapattırsanızda sizin adınıza kayıtlı sonuç olarak. Bu konuda offshore firmaları araştırın ve BTC ile ödeme yapın.
2) VDS üzerine site kurulumu yapıp Nameserverları Cloudflare a bağlayacağım.
Cloudflare'de herhangi bir mahkeme kararında sunucunun gerçek bilgilerini iletecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
çay ocağı işletmecisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam bu kadar sıkıntılı bir şey değil büyütmeyin. Kendi tc kimliğiyle tr host firmasından domain host alıp film dizi sitesi açanları tanıyorum, yeterki host firmasıyla konuşun telif vs gelmesi durumunda beni bilgilendirin diye.
Bilen söylemez, söyleyen bilmez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
CMPE
-
-
Ad Soyad
V** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
kasmana gerek yok işe başlarken önlem almana gerek yok, günlük 50-100k tekil seviyelerine ulaşırsan düşüneceğin şeyler bunlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mühabir
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
UzayYazılım Değerli Antalyalı hemşerim affına sığınarak yazmak istiyorum yazınızı okurken heleki FBI'a kelimesini görünce atmış olduğum kahkaha ta konya altına kadar gitmiştir.
Sen yapacağın projede bana haber ver ben sana Sarısudaki adresimi vereyım FBI gelip orayı bassın
2 kişi bu mesajı beğendi.
Sen Emek vereceksin ki Emeğinin Karşılığını Alacaksın
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
FBİ(federal soruşturma birosu) sadece Amerika Birleşik Devletlerinin iç istihbaratı ve güvenliği ile ilgilenir. Malum kurum ile Antalyada yada İzmirde karşılaşma ihtimalin bulunmamaktadır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Rahat ol kardeşim ya hiç bişey olmaz. Tom ve Jerry , Temel Reis ve Dufy Duck kategorileri de istiyoruz. Link At bi zahmet Sık Kullanılanlara kaydedelim siteyi..
Sunucuyu almanlardan al , domaini name.com ' dan al içine ne yaparsan yap sıkıntı yaşamazsın. 17 senede 1 kere bu konuda başım ağrıdı. Onuda Türk bir sunucu firması bilgilerimi verdiği için yaşadım. O da sonuç vermedi. Relaxxx saldır gitsin.