-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arkadaşlar çok büyük bir yatırım yapıcam mesela langırt oyununu bilmeyen yoktur daha türkiyeye gelmeden langırt.com alınmıştır benim yapacağım yatırımda bu şekil yapacağım oyuncak türiyede yok ama alan adı alınmış bende langırt.com.tr yi alsam nasıl olur langırt sadece bi örnek :) bu dediğim oyuncak ileriki yıllarda çoğu yerde görebileceğiniz bir oyuncak şimdiden o alan adını alıp internette satışmı yapsam yoksa alan adını alıp ileriki zamanlarda yüksek bi fiyata satsammı
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Bende diyorum "lagırt" ne :)
L34DRi
Tercüme işleri yapılır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
GM Mütercimlik
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
oyuncakmarkası.com.tr alabilmen için oyuncakmarkası ltd şti nin sahibi olman gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
cthax :) yanlış yazmışım kusura bakma
L34DRi şu anda alan adı xxxxxxx.com.tr alan adı boş o oyuncağın birde oyuncağı biz kendimiz baştan tasarlayacağız alsam ne olur ?
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
yanlış bilgi
böyle bir alanadına ilişkin marka tescil başvurunuz varsa beklemeden alabilirsiniz
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
haber58 banada oyle geldi ama yanlis gibi cunku bi alan adi bostaysa ve alan adi alinabiliyosa bi sorun olacagini sanmiyorum alirsam
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkkadaslar ortada bi marka yok lanhirt mesela yapan kac firma var ama lagirt diye geciyor her yerde bizde kendi marka adimiz degilde langirt.com.tr diye alicaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ben bir firmaya ismi ile com.tr alayım dedim onu bile vermediler çünkü isminin devamında sektör de vardi sonradan marka patenti alıp alan adini nic.tr den onaylattık.. Mesela ben Yılmaz bilişim diye bir firma sahibiyim yilmaznakliyat.com.tr yi alamam firma isminde nakliyat ta geçmesi yada faaliyet lerinde olmasi gerekiyor diğer türlü patent almanızı istiyorlar.. Sen eğer o oyuncağın domainini alacaksan o isme sahip bir firman olmasi gerekiyor senden zaten belge isterler başvuru yapınca. Sadece isim soyisim olan com.tr alan adları icin ticari faaliyet belgeleri istenmiyor onda da nüfus cüzdanı belgesi isteniyor oda isim soyisim ayni mi diye talep ediliyor.