UgurDevrim adlı üyeden alıntı
Hararetli eleştiriler ve yorumlar olabilir cover videoları altında, bu açıdan günlük ziyaretçisi fazla olabilir. Fakat YouTube gibi insanların kanallar oluşturup kendi takipçilerine ulaşabildiği bir sistem varken neden bu siteyi tercih etmeliler ? Bu noktada bir fark yaratabilirseniz üyeleriniz coverlar yapmaya ve yüklemeye daha hevesli olacaklardır. Scorp tarzında deyince aklıma gelen şu oldu, mesela bir şarkının, ritmin, gamın vs. başlığı açılacak ve herkes o konuyla ilgili yeteneğini sergileyip oy almaya çalışacak. Beğenilenler ise o başlıkta üst sıralarda yer alacak. Bir de şu cover sahibi kullanıcıya bağış yapma olayını anlayamadım. Dinleyiciyi bağış yapmaya teşvik eden, müzisyenin ise bağış toplamaya gerek duyduğu neden ne olacak ? İyi çalışmalar... :)
Merhabalar,öncelikle fikrimi önemsediğiniz ve yorum atma gereksinimi duyduğunuz için teşekkür ediyorum.
Yüklenen coverlar belirli kriterler veya oylamalardan geçmeden anasayfaya düşmeyecek yani kullanıcıların kaliteli coverlar görebileceği bir yer olacak bu yüzden hararetli eleştiri geleceğini sanmıyorum,gelirse de şikayet etme yöntemi olur ve hemen silinir.
Youtube'dan fark olarak Youtube'da video yükleyince insanların coverları belirli videolar arasında kayboluyor ve neredeyse izleyeni bile olmuyor + saniyede bin bir tane cover videosu yükleniyor farklı dilden,farklı tarzdan.
Ancak burada sadece coverlar yer alacağı için insanların cover yükleyince ilk aklına burası gelecektir.
Scorp'un başlık yöntemi kullanılabilir ancak başlıklar şarkı üzerinden değilde Tarz olarak(rap,pop vs.) gibisinden ayrılabilir.
Cover sahibine bağış yapma olayına gelirsek,coverların sağ alt köşesinde "Paylaş" butonuna benzer bir "Bağış Yap" butonu yer alacak ve insanlar buraya tıklayıp Paypal üzerinden bağış yapabilecek.
Buraya cover yükleyecek insanların Popüler veya ünlü kişiler olacağını düşünmüyorum.
Yani Sesi güzel olan herkes burada bulunacak ve bu kişiler arasında Bir stüdyo kurmak isteyen,bir albüm çıkartmak isteyen veya müzik konusunda ilerleyecek maddi desteği bulunmayan insanlar var.Bu insanlara doğal olarak kullanıcılar yardım etmek isteyecektir.
Bu şekilde açıklayabilirim ve başka sorunuz veya merak ettiğiniz şeyler var ise yazabilirsiniz.