Merhaba arkadaşlar,
Bundan 1.5 sene önce alanında en otoriter olan domainime google sıralamasında sorun olduğu için 301 çektim google den düşmüştü. Şimdi o domaine bakıyorum sürekli seo konusunda ahrefs te yükseldiğini görüyorum domainin otoritesi bir türlü bitmiyor . Ardından 3 domaini tek domaine yönlendirdim şimdi tüm işlemleri iptal etsem tüm domainleri ilk domaine yönlendirsem ve 1. domainime geri dönsem ne olur ?
A adında kendi alanında otoritesi cok yüksek ve aranma hacmi olmuş doğal backlinkleri olsun yer edinmiş bir domainim vardı.
Ve bi gün durup dururken dalgalanma ile domainde ki tüm kelimeler geriledi.
Bende bunun üzerine
a domainimi B domainine aktardım. Sonra b domainim de aynı duruma uğradı bu sefer A + B domainin C domainine yönlendirdim yani şuan a + b = c domaini olarak site çalışmakta.
Ancak şuan bakıyorum bu " a " domaini güçlü bi domain olduğu için hala yükselmeye devam ediyor ahrefs sıralamasına baktığımda rankları da düşmüyor 1 tek backinkler C domainine geçmiş ahrefs rankı hala onun yüksek .
Bende diyorum ki acaba google deki domain durumu düzelmiş olabilir mi şimdi C + B domainin alıp a ya yönlendirsem ne olur eski domaini kurtaraiblir miyim 1.5 sene geçti üstünden ?
Yani C + B = A yapsam ne olur ?