lostyazilim
tr.link

damain ve projem hakkında öneri

5 Mesajlar 934 Okunma
acebozum
tr.link

esmeradam40 esmeradam40 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2019
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek sigorta
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 5 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
arkadaşlar kullanicidan.com domaini ile sahibinden tarzı bir site yapmak istiyorum düşünceleriniz nedir alan adı ile ilgili

elektronikssl
webimgo

Thraki Thraki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.09.2019
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Grafik Tasarım, Organizatör
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad H** I**
  • Mesajlar 24
  • Beğeniler 7 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
İnceleme içerikleri de olabilir, mesela bir ürünü kullanıp yorumlamaların paylaşıldığı bir site.
Ya da ürün inceleyip kendin de yorumlayabilirsin.

2. el siteleri revaçta onlarla rakip olmak zorlayabilir.
Mustttiii esmeradam40

kişi bu mesajı beğendi.

Mustttiii Mustttiii WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 44
  • Beğeniler 38 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
Thraki’ye katılıyorum letgo olsun facebook olsun sahibinden olsun birçok alternatif mevcuttur. Reklam için çok Yüklü bir bütçe ayrılmazsa emeğiniz kuracağınızda kalır şikayet varın zıttı öneri var gibi bir site projesini bende uzun zamandır düşünüyordumda dgs , uni. Filan zaman olmadı çok mantıklı geliyor bana birşey almadan önce mutlaka internetten araştırıyoruz basit bir flashta olsa hmdi kablosuda olsa bakıyoruz içerik sıkıntısıda yaşamazsın.
esmeradam40

kişi bu mesajı beğendi.

RespectionS RespectionS Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Full-Stack Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 518
  • Beğeniler 1 / 188
  • Ticaret 5, (%100)

Mustttiii adlı üyeden alıntı

Thraki’ye katılıyorum letgo olsun facebook olsun sahibinden olsun birçok alternatif mevcuttur. Reklam için çok Yüklü bir bütçe ayrılmazsa emeğiniz kuracağınızda kalır şikayet varın zıttı öneri var gibi bir site projesini bende uzun zamandır düşünüyordumda dgs , uni. Filan zaman olmadı çok mantıklı geliyor bana birşey almadan önce mutlaka internetten araştırıyoruz basit bir flashta olsa hmdi kablosuda olsa bakıyoruz içerik sıkıntısıda yaşamazsın.

Bencede içerik türü olarak ürün yorumlama gibi şeyler olabilir ilerleyen zamanda shiftdelete gibi incelemeler felan yapılıp kullanıcılar birbirlerinin deneyimlerini felan paylaşırlar bunun üstünden kazandırma felanda sağlanabilir yapanlara gibi gibi ama ilan sitesi olmaz.
esmeradam40

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Thraki Thraki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.09.2019
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Grafik Tasarım, Organizatör
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad H** I**
  • Mesajlar 24
  • Beğeniler 7 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Hatta sosyal medya kullanabilirsin, biraz ilerletince youtube videoları çeker yada çektirir sitende paylaşırsın, hatta proje olarakta deneyimlerini yazanlara puan verir ilerleyen süreçte incelemen için ürün göndermeler başlayabilir, belirli puana ulaşana da bu ürünlerden gönderebilirsin. Çok seçenek var aslında bu alanda

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al