-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Google Adsense
-
-
Ad Soyad
F** P**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
devlet politikalarını eleştirmek amaçlı bir site kurmayı düşünüyorum mahkemelik olurmuyum ..
NOT : Yapılacak olan site tarafsız olacaktır. Yani herhangibi bir parti veya kuruluş kesinlikle desteklenmeyecek. Ben hiçbir partiye oy vermiyorum ve hiç bir örgüt ve kuruluşu desteklemiyorum sitenin yazar kitlesi tamamen benim gibi olan kişiler tarafından yönetilecek sitede nerede yanlış yapılıyorsa sitemiz o konuda eleştiri ve görüşlerini bildirecektir. Hatta bazı şeyler belgelerle gün ışığına çıkartılacak siteye giren ziyaretciler devlet ile ilgili sorunlarını soru ve her türlü konuda görüş ve düşüncelerini bildirebilecek. Siteyi daha ayrıntılı açıklamasını kurarsam açıklayacağım bunun için sizlerin site hakkındaki düşüncelerinizi almak istedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bir yandan olursun gibi geliyor bir yandan olmazsın gibi.Çünkü o kadar Rap yapan sanatçılar var genelde müziklerinde devleti eleştiriyorlar bu insanlar mahkemelik olmuyor ise sende olmazsın gibi geliyor.Ama bu aralar ortalık çok karışık tavsiye etmem.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Sadece siteyi kapatsalar iyi..
2 kişi bu mesajı beğendi.
Wordpress Hizmetleri | Skype: mert50356
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Türkiye'de kapatırlar. Hatta hapse atarlar. Karşıt görüşte herkesi içeri atmak adetleri oldu.
Demokratik ülkelerde kimse böyle bir şeyden korkmaz. Ama birisi çıkıp yönetim sistemini değiştirince pek emin olamayız.
Ek olarak:
1)Şirket müdürleri, gazeteciler içeri atılıyor site mi kapatmayacaklar :)
2)Twitter'ı, Youtube'u kapatmakta bir sakınca görmeyenlerden bahsediyoruz :)
8 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Devlet politikaları ile hükumet politikalarını ayırt edip, eleştirebilecek iseniz, her şeyi göze alın. Köşe yazarları da eleştiriyorlar ama hükumeti... Ayrımı iyi yapın... Ayrıca açın kanunları, yasaları bakın. Ya da yetkin bir hukuk adamının görüşlerini alın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bence olmazı çok gördüm Anti kemalist,pkk,kemalist,cehep,mehep,akep,cemat bunlar gibi bü sürü web site var çoğu da devleti eleştiryor kapana görmedim
madalyon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
devleti eleştiremezsin yapılanları eleştirebilirsin. devlet sabit ve kabul görmüş 100 yıldır işliyor. yapılanları eleştirirsin ve bişey olmaz.
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Devlet eleştirilmez, eleştirilemez. Devlet daimidir kalıcıdır. Devleti yöneten hükümetler, partiler eleştirilir.
Kimseye hakaret etmeden paylaşımlarınız olursa bir problem olmaz. Ama günümüzde bu zor görünüyor.
8 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WordPress Developer
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eğer protesto veya ortalığı karıştırmaya yönelik şeyler yazarsanız veya paylaşırsanız hem sitenin hemde sizin sonunuz pek iyi olmayabilir.
WordPress işleriniz uygun fiyata yapılmaktadır!