-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web master
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar dizimag gibi aynı scriptte site açmak istiyorum ve seosunu yaptırmak istiyorum bunlar o kadar diziyi botla mı çekior yoksa kendileri mi upload ediyor botlada çekilebilir mi aynı script yapsam ve bana maliyeti ne kadar 1500 tl ye ne kadar siteyi sağlam yapabilir ve google ilk sayfada çıkabilirim domain+host tabiki ücretli alınıcak önerileriniz nedir? birde dizimag gibi bir site ne kadar kazanıyordur sizce aylık ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
merhaba, dizimag gibi bir site kurmayı düşünüyorsanız minimum şunlar olmalı bence;
-vps
-5-6 kişilik upload ve editör ekibi.
-tasarım/yazılımcı
-seo
-google adwords
bunlar benim düşüncem belki daha farklı olabilir tabii ki. profesyonel arkadaşlar öneride bulunur zaten. ancak bu yazdıklarımın maliyeti ortalama 2-3 bin lira. sağlam girmek istiyorsanız bence fiyat makul. dizimag ne kadar kazanıyordu'ya gelirsek min 10bin tl kazanıyordu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web master
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
doğru söylüorsun kardeşim bence de bir ekip olmak lazım veya öyle bir site kurup bot ile dizi çekemez miyiz ? film sitelerinde bot ile çekim yapılıyor ama dizi işinde hiçbir fikrim yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Haberlerde okuduğum kadarı ile günlük 7bin dolar civarı kazanıyorlardı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web master
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
evet benim de aslında istediğim markalaşmak o zmn gerçek meblada gelir edilebilir ama bu iş ciddi bir ekip işi
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Netd sitesinin scripti inanılmaz bir şey :) imkanım olsa öyle bir sistemle neler yapmam ki :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.