lostyazilim
tr.link

domain üstünde hangi çalışmayı yapmalıyım

4 Mesajlar 438 Okunma
lstbozum
tr.link

Sedat Sedat Güzel Hayat Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bİlgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 138 / 110
  • Ticaret 9, (%100)
down-tr.com domaini için bir çalışma yapmak istiyorum fakat ne yapabilirim nasıl yapabilirim.
genel olarak alacağım cevap şu olacak sanırım download sitesi, wordpress.
benimde aklıma ilk download sitesi ve wordpress geliyor ama download olduğu zaman çok uğraş istiyor.Script , tema vs. download mı yapsam nasıl yapsam fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler.

wmaraci
reklam

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam üzerinize alınmahın ama Ben şahsen bıktım bu tür konulardan. Şu domaini aldım ne yapabilirim, bu domaini aldım ne yapabilirim. Bunlar çok saçma şeyler ya.

Bir proje oluşturursunuz çabalarsınız, edinir didinirsiniz, baktınız artık elinizden birşey gelmiyor, o zaman konu açar sorununuzu dile getirirsiniz. Bizde yardımcı olmaya çalışırız.

Ama maalesef ortada ne proje var nede başka birşey. Deniziniz yok, ben nasıl balık tutabilirim diye soruyorsunuz.

Bu konuyu açarken insanlardan ne bekliyorsunuz çok merak ediyorum. Ben aklımda bir proje olsa, açar o projeyi kendim hayata geçirirm zaten. Alacağınız cevaplar klasik cevapların ötesine geçmeyecektir. Benim şahsi düşüncem budur.

Sizi kırmak için yazmadım bu iletiyi. Ama artık gına geldi burada bu tür konular görmekten.

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

Sedat Sedat Güzel Hayat Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bİlgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 138 / 110
  • Ticaret 9, (%100)

Mağara Adamı adlı üyeden alıntı

Hocam üzerinize alınmahın ama Ben şahsen bıktım bu tür konulardan. Şu domaini aldım ne yapabilirim, bu domaini aldım ne yapabilirim. Bunlar çok saçma şeyler ya.

Bir proje oluşturursunuz çabalarsınız, edinir didinirsiniz, baktınız artık elinizden birşey gelmiyor, o zaman konu açar sorununuzu dile getirirsiniz. Bizde yardımcı olmaya çalışırız.

Ama maalesef ortada ne proje var nede başka birşey. Deniziniz yok, ben nasıl balık tutabilirim diye soruyorsunuz.

Bu konuyu açarken insanlardan ne bekliyorsunuz çok merak ediyorum. Ben aklımda bir proje olsa, açar o projeyi kendim hayata geçirirm zaten. Alacağınız cevaplar klasik cevapların ötesine geçmeyecektir. Benim şahsi düşüncem budur.

Sizi kırmak için yazmadım bu iletiyi. Ama artık gına geldi burada bu tür konular görmekten.

ben bu tür şeylere kırılmam zaten sorun değil herkezin kendi düşüncesi ben sadece projeyi ortaya koymadan fikir almak istedim ki proje sürekli değişmesin.Herkesin fikrini alıp o proje üstüne yoğunlaşıp onda devam etmek.açtım tutmadı yaz değiştir böyle ne anlamı kalır.Herkesin bi fikri olur o fikirlerin durumuna göre bir proje çıkar ortaya. Sizin fikriniz içinde teşekkür ederim.

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)

Sedat adlı üyeden alıntı

ben bu tür şeylere kırılmam zaten sorun değil herkezin kendi düşüncesi ben sadece projeyi ortaya koymadan fikir almak istedim ki proje sürekli değişmesin.Herkesin fikrini alıp o proje üstüne yoğunlaşıp onda devam etmek.açtım tutmadı yaz değiştir böyle ne anlamı kalır.Herkesin bi fikri olur o fikirlerin durumuna göre bir proje çıkar ortaya. Sizin fikriniz içinde teşekkür ederim.

eyvallah kardeşim.

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al