unal
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Barista
-
-
Ad Soyad
Ü** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Arkadaşlar merhaba. İnternette gezinirken birden aklıma yakın zamanlarda değerlenebilecek domainleri bulup satın almak geldi. Bunun için 100 tllik bir bütçeyi de kenara ayırdım.
Sizce hangi alanlar üzerinde yoğunlaşmalıyım? Benim aklıma turizm ve spor alanları geldi ama daha iyi fikirler çıkacağını düşündüğüm için buraya yazıp sizlerden fikir almak istedim.
Bu arada değerleneceğini düşündüğünüz bir domain varsa pm olarak atıp ileride ortak bir kazanç sağlayabiliriz. Bunun için sözleşme yapılabilir ve elde edilecek gelirin nasıl paylaşılacağı belirlenebilir.
Çok resmi bir yazı oldu sanki :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Sözleşme örneğini göreyim
Resmi işleri severim
hayatim53
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
insan tamiri ediyor
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
parana yazık etme başka bişey demiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Adwords'ten kelime hacim analizi yapıp domain alırsanız sizin için daha mnatıklı olur ayrıca Domain alırken GoDady'i indirim kuponları sayesinde 2-3 TL değerinde yaklaşık 33 adet domain alabilirsiniz.
Ek Olarak: Adwords'ten kelime hacim analizi yapıp domain alırsanız sizin için daha mnatıklı olur ayrıca Domain alırken GoDady'i indirim kuponları sayesinde 2-3 TL değerinde yaklaşık 33 adet domain alabilirsiniz.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
[QUOTE=unal;1375545]Hocam sözleşmeyi karşılıklı konuşup ne olması gerektiğini belirledikten sonra yapılabilir. Sözleşme nasıl yapılır konusunda da pek bilgim yok açıkçası. Yaş olarak bu konuda bilginiz varsa konuşur anlaşırız illaki.
Hocam domain 3 tl ye alınır 3 tl nin ne sözleşmesi nede ortaklığı olur
Sözleşme örneği istememdeki amaç ortada resmi bir konu olmaması
Bu işin ortaklığı olmaz takip edin ve düşen domain yakalamaya çalışın ama unutmayın o kenara ayırdığınız 100 tl çöp olma ihtimali yüksek şimdiden bilginize.
Sana bir domain söyleyeyim madem heveslisin kendine al inşallah ileride satabilirsen bende en az senin kadar sevinirim
Pm atıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bu işe girmeden önce araştırma yapmanızı öneririm. Çünkü bu iş oldukça risklidir. Paranız yanada bilir. Paranız 2'ye 3'e de katlanabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Bilgisizlik kötü bir şeydir. Önce konuyu enine-boyuna araştırın, her şeyi ölçüp-biçin, sonra çıkarsınız piyasaya.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
blog yazarlığı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%99)
büyük bir ihtimal sağda solda domainden para kazanan azınlığı gördün ve gaza geldin. Evet para kazananlar var ama parasını sokağa atan insanlarda çok. Bu yüzden araştırma yapmadan bu işe girersen cebinde ki 100 liradan da olursun. Tek tesellin GoDaddy'e girdiğinde 30 tane domainin olmuş olur.