-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
web editor
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Selam arkadaşlar. ben bir e-kitap indirme sitesi kurdum. şimdi bana dosyaları yüklemek için bir site lazım. internette aradım, letitbiti buldum. şimdi dosyanı yükledim, sonra yazıyor ki, 45 güne silinecek.
Hem diğer konularda letitbitin küçük boyutlu dosyalar için iyi para vermediğini okudum.
Bir e-kitap indirme sitesi için en uygun bu tip site hangisi ola bilir? Hem iyi kazanç, hem silinme falan olmasın.
Bu konuda bilgisi olanlardan cevap bekliyorum...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam öyle bir site yok benim bildiğim kadarıyla?
Ayrıca yasal değil uploaded.net var turbobit var.Bunlar yaklaşık 1000mb gibi dosyalara çok veriyorlar.Yani hepsini birleştirip atarsan daha güzel olur düşüncesindeyim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mekanik Bakımcı
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Hocam bende çok indirme sitesi değiştirdim. Ama inanın ki para verseler bile sitene gelen kullanıcıları mutlu edemiyorsun. Mesela turbobit indirme başına ücret ödüyor ama 10 dakika da bir indirmeye izin veriyor ve ıdm kabul etmiyor, inanılmaz az derecede indirme sağlıyor.
Bana soracak olursanız dosya.co gibi siteler kullanın para ödemiyor ama sitenize giren kullanıcılarınızı mutlu edersiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam upload işi zor bir iş.Tanıdığım biri vardı aylık 3000 tl kazancı vardı çalışmazdı çocukla görüşmek çok zor yüzyüze zaten mümkün değil :)
Yani diyeceğim bu işe girmeyi bende düşündüm de vds ile içerik bulmak iş bitse bitmiyor.Uplaoding asıl amaçı senin oraya yüklediğin dosyayı çeken adamın premium almasıdır.Şirket de kazanır sende kazanırsın.Redbunker var mesela bunların günlerini inan bilmiyorum hatta redbunker türk dü
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-