-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ben hayvanlara yardım ediyorum geçen hafta pet fuarı ifm de ama sönük geçti
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Makale Yazarı&webmaster
-
-
Ad Soyad
P** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Yanlış anlamayınız bende şunu düşünüyorum bunu yanlışmı söylemek bilmiyorum fakat;
İnsanlara yardım etmenin öncelikli olduğuna inananlardanım.Tabiki hayvanları seviyoruz.Burda hemfikiriz.Bu konuyu tv dede görünce yapmacıklık algılıyorum.Bir ünlü çıkmış hayvanlar hayvanlar yardımlar yardımlar . onca insan var açlık sınırında aç.Bir çok ilin köylerine gidin nasıl yaşıyorlar bir görün derim.
Önce insan diyede bitirmek isterim.
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu benimde sık sık aklıma gelen, girişmek istediğim ama yeterli çevre bulamadığım için sürekli yatan bir iş.
www.hakancolak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtube
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Arkadaşlar haklısınız zaten binlerce onbinlerce durumu iyi olmayan insanlar var biz her ay birine bile yardım etsek bu bile bir adımdır bence.
riko
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Nedir yani çok zor mudur? İllaki bir yerlerde buluşmak değil. İnternet üzerinden yardım derneği bile kurulabilir. Günde 50 kuruş adı altında mesela. Veya muhtaç kumbarası. Az gelirli,iyi kalpli insanların bile karşılayabileceği miktarlar sonuçta. Devlet izni alınıp böyle projeler gerçekleştirilmeli.
Hatta bakın aklıma ne geldi;
İnternet üzerinden sakız satışı yapalım. 1 liradan. Projenin adı da "1sakız 1 hayat". Paypal ödemeli. Bunu duyuralım. Hepimiz webmaster değilmiyiz? Hepimiz tutalım ucundan. Bence bu şekilde birazda olsa insanlara yardım edebilir. Veya hayvanlara. Veya herkese..
android3
tuhafseyleroluyor.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mekatronik Mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
riko adlı üyeden alıntı
Nedir yani çok zor mudur? İllaki bir yerlerde buluşmak değil. İnternet üzerinden yardım derneği bile kurulabilir. Günde 50 kuruş adı altında mesela. Veya muhtaç kumbarası. Az gelirli,iyi kalpli insanların bile karşılayabileceği miktarlar sonuçta. Devlet izni alınıp böyle projeler gerçekleştirilmeli.
Hatta bakın aklıma ne geldi;
İnternet üzerinden sakız satışı yapalım. 1 liradan. Projenin adı da "1sakız 1 hayat". Paypal ödemeli. Bunu duyuralım. Hepimiz webmaster değilmiyiz? Hepimiz tutalım ucundan. Bence bu şekilde birazda olsa insanlara yardım edebilir. Veya hayvanlara. Veya herkese..
düşüncen güzel ama satış işi demek kargo demek. Ekstra kargoya para vermektense direk ihtiyacı olanlara verilse daha iyi olur kanaatindeyim.
Tuhaf Şeyler Oluyor! || Tuhafseyleroluyor.com