lostyazilim
lstbozum
wmaraci reklam

Sirius Sirius WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Youtube
  • Konum ABD
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 1332
  • Beğeniler 0 / 468
  • Ticaret 17, (%100)
Edit.

wmaraci
reklam

erich07 erich07 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
borsadan aylık nasıl 10 15 dolar alıyorsunuz?

• Üyelik 16.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Youtube
  • Konum ABD
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 1332
  • Beğeniler 0 / 468
  • Ticaret 17, (%100)

erich07 adlı üyeden alıntı

borsadan aylık nasıl 10 15 dolar alıyorsunuz?

Günlük aylık değil. Bunun için sistemler var.

seomweb seomweb ceobilisim.com Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Business Man
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 1142
  • Beğeniler 247 / 199
  • Ticaret 25, (%100)
aracı kurumlardan bilgi almanızı tavsiye ederim.

iqhaber.com
wmaraci
wmaraci

Farazi Farazi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Ağrı
  • Ad Soyad G** B**
  • Mesajlar 185
  • Beğeniler 157 / 54
  • Ticaret 3, (%100)
Borsa da günlük al sat ile ciddi paralar kazanabilirsiniz. Ama ciddi para yatırmak şartıyla. Bir dönem bende ilgilendim. Afyon Çimento, Aksu Enerji vs. aç gözlülüğüm ve aceleciliğim yüzünden pek kazanamadan bıraktım. Yarım saat içerisinde Afyon Çimento'dan 8-9 bin TL kazanan arkadaşlar vardı. Ama 300.000 TL yatırmışlardı. Spekülasyon çok oluyor. Yatırım şirketi şart rapor vs. gönderiyorlar. Hisler, tahminler vs. ile yatırım yapılmıyor. İyi araştırmak lazım. Emlak gibi düşünürseniz, "ben alıp bir kaç yıl bekleyeyim değerlenir" belki kazanırsınız ama az. Benim deneyimlerim bunlar. Hakkınızda hayırlısı olsun.

www.parapratik.com

• Üyelik 16.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Youtube
  • Konum ABD
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 1332
  • Beğeniler 0 / 468
  • Ticaret 17, (%100)

Farazi adlı üyeden alıntı

Borsa da günlük al sat ile ciddi paralar kazanabilirsiniz. Ama ciddi para yatırmak şartıyla. Bir dönem bende ilgilendim. Afyon Çimento, Aksu Enerji vs. aç gözlülüğüm ve aceleciliğim yüzünden pek kazanamadan bıraktım. Yarım saat içerisinde Afyon Çimento'dan 8-9 bin TL kazanan arkadaşlar vardı. Ama 300.000 TL yatırmışlardı. Spekülasyon çok oluyor. Yatırım şirketi şart rapor vs. gönderiyorlar. Hisler, tahminler vs. ile yatırım yapılmıyor. İyi araştırmak lazım. Emlak gibi düşünürseniz, "ben alıp bir kaç yıl bekleyeyim değerlenir" belki kazanırsınız ama az. Benim deneyimlerim bunlar. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Teşşekkürler Afyon çimentoya su aralar gözümü diktim zaten. Peki bu tehettüt karları falan bu işte günlük kazanma olmazmı adamlar kar larını yıllık dağıtıyormus

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)

underworld adlı üyeden alıntı

Teşşekkürler Afyon çimentoya su aralar gözümü diktim zaten. Peki bu tehettüt karları falan bu işte günlük kazanma olmazmı adamlar kar larını yıllık dağıtıyormus

Arkadaşlarının başını yakma bence. Açsınlar lokantayı. O sayede başkalarına da iş verirler, millet ekmek yer. Dua eder.
Borsa morsa haydan gelen huya gider. Bugün 3 kazanırsın yarın 10 kaybedersin. Şu an petrol krizi, İran'la yapılan anlaşmanın ne olacağı, Fas'tan Yemen'e kadar çatışmaların çıkması, Avrupa'daki çatlaklar, Rusya'nın durumu vs. tonla soru işaretleri olan dönem. Üstüne spekülatörleri de koy...
Diğer iş en azından garanti. Ne satarsan ne kazanacağın belli.

Farazi Farazi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Ağrı
  • Ad Soyad G** B**
  • Mesajlar 185
  • Beğeniler 157 / 54
  • Ticaret 3, (%100)

NK1864 adlı üyeden alıntı

Arkadaşlarının başını yakma bence. Açsınlar lokantayı. O sayede başkalarına da iş verirler, millet ekmek yer. Dua eder.
Borsa morsa haydan gelen huya gider. Bugün 3 kazanırsın yarın 10 kaybedersin. Şu an petrol krizi, İran'la yapılan anlaşmanın ne olacağı, Fas'tan Yemen'e kadar çatışmaların çıkması, Avrupa'daki çatlaklar, Rusya'nın durumu vs. tonla soru işaretleri olan dönem. Üstüne spekülatörleri de koy...
Diğer iş en azından garanti. Ne satarsan ne kazanacağın belli.

Bende aynı fikirdeyim NK1864 ile. yasal düzenlemeler, jeopolitik ve stratejik konum, ortadoğunun durumu, içimizdeki hainler vs. ülkemiz pek müsait değil. Kesin bilgi olmadıkça girmenizi tavsiye etmem. Aile dostunuz olan bir broker olursa olabilir. Afyon Çimento spekülatif hisselerden. Para batıran çok oldu. İyi araştırın çok iyi araştırın.

www.parapratik.com

• Üyelik 16.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Youtube
  • Konum ABD
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 1332
  • Beğeniler 0 / 468
  • Ticaret 17, (%100)
Yorumunuz için sağolun ama konudada dediğim gibi bu işle uğraşanların bilgisini almak üstüyoruz diyer türlü herkez yorum yapabiliyor. zaten biz borsayla uğraşıyoruz burayıda okumamışsınız yani nasihat değil bilgi istiyoruz teşekkürler

Ek Olarak: İşte bu :))

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al