-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Gerçek hayatta mesleğim bt uzamanlığı. Sunucu ve ağ üzerine çalışıyorum. Sunucularla ilgili kazandığım bilgileri net ortamına aktararak çok iyi paralar kazandım, iyi işler yaptım ve yapmaktayım. Gerçek hayatımda da uzun yıllardır sadece networkcü olmak istemişimdir :) Yeniden bu işlere girsem yine şimdiki mesleğimi seçerdim. Yazılımcı olmam herhalde. Olsam bile software kesinlikle seçmem. Ya web yada mobil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Alanında uzman bir blog açardım. 0 Risk :D
ysnbulut
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hosting firması açardım çünki adam akıllı hosting firması bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az....
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
turizm öğrencizie
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
E Ticaret Sitesi Açıp Ürün Satardım Komisyonumu Alır köşeme çekilirdim ;) İnternet üzerinden ya zigon sehpa , masa , sandalye satardım anlaşırım sağlam modern tarz imalatçıyla satardım ürünleri. Tmall de 3 tane Zigon sehpa alalım dedik 500 tl dedi N11 de 3 tanesinş 276 tl ye aldık ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SAP
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
mobil uygulamada alanında profesyonel ilerlemek gerekir.
iyi bir eğitim
iyi bir ekip
stüdyo
örnek "bitaksi"
bence iyi bir fikir ile üyelik sistemi olan profesyonel bir websitesi daha başarılı olur.
örnek "onedio"
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Konu epey yoğun olmuş. Sıfırdan başlamış olsaydım kesinlikle kişisel blogmuş vs olaylarına girmezdim. Biz kafamızda çoğu şeyleri büyütüyoruz fakat baktığımızda hep basit ve sıradan fikirler internet dünyasında tutulmuş. Yani demem o ki girer sosyal medyada basit boş gibi görünen birşeyi yükseltirdim.
Teamtofas.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SAP
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
bir blog kurup devamında ilgili kategori de e-ticaret sitesi kurardım. Hazır ziyaretçi ile sıfırdan değil de belli bir ciro ile e-ticarete girmiş olurdum.