-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba arkadaşlar;
Aklımda bir proje var gerçekleştirmeyi çok istiyorum. Fakat destek çıkacak kimse yok ne yazık ki projemin adı Eğitim Arama Motoro, projemi açıklayacak olursak mesela bir kişi coğrafya çalışıyor. ''Türkiye'de en çok yetiştirilen üzüm'' sorusunun cevabını merak ettiğini varsayarsak bunu arama motoruna yazacak anında cevabı liste olarak tek sonuç gösterecek diyeceksiniz google varken ne gerek var diye ben cevaplayım hemen, bu projem sadece tek alana hizmet edecek birde zaman kaybı olmayacak sistemde lys sınav parası ne kadar sorusunun cevabı bile olacak anında tek cevap google gibi bir sürü sonuç çıkarıp aramalrda kaybolunmayacak sizce projem nasıl ? nasıl instagram facebook platformunun fotoğraf ve video yönünü alarak ilerlemişse bende googlenin eğitim kısmını alacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
isterseniz yapmak istediğinizi uygun fiyata wordpress üzerinden yapabilirim, Tasarım ve Wordpress entegresini.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Emi Ajans / Founder
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhaba.
Proje bence mantıklı hocam. Yalnız öğrenmek istediğim bir iki nokta var.
1. Ne gibi bir destek arıyorsunuz?
2. Destek veririm diyenin bundan kazancı ne olabilir?
Yanlış anlamayın, sadece fikir danışmak ve aydınlanmak babında soruyorum bunları.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Allah hepimize rahmet eylesin!
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Dostum hevesini kırmak gibi olmasın fakat bu zaten var. Hem de 'Vitamin' altyapısı ile. İncele istersen, belki faydası olur.
http://www.egitim.com/
1 kişi bu mesajı beğendi.
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2