Ngin
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Geliştirici
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sizce bir eğitim sitesinde neler olmalı? Diğer sitelerden farklı neler olabilir? Genellikle hangi tür içerikler üretilmeli ve nasıl bir strateji izlenmeli?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Fullstack Developer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
kopyala yapıştır içeriklerden uzak durmanızı tavsiye ederim. tamamen özgün bir site olsun. kendisi yürür gider hocam sonra.
PHP & NodeJS | HTML & CSS & Javascript & jQuery | Vue.Js | RabbitMQ | Docker | Laravel | mongoDB | TypeScript | Redis
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cevirmen
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam tavsiyelerim; bir egitim sitesinde ders videolari olmazsa olmazdir. Bu bir fark degil gerekliliktir.
Kullanicilari sitede uzun sure tutmanin en guzel yollarindan biridir video anlatimi.
Arayüzü kolay ve kullanisli bir site yapin, kullanicilar rahat hissettikleri ortamlarda kalirlar.
Her türlü İngilizce icerik icin pm ile ulasabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim içinde bu soru önemli. Youtube'dan kullandığımız başkalarının videoları için telif hakkından ceza yer miyiz? Yani "blabla kanalının videosundan konuyu dinleyebilirsiniz: /video/ " dediğimizde telif hakkı için bir problem olur mu?
Two
Çapa Medya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım, Adwords, Editörlük
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Başka kanaldan alacağınız videoları o kanalın sahibine ulaşarak koymanız daha iyi olur. Bir telif hakkı varsa onun sitenizde izinsiz barınması yasaktır. Ama haber vermeden yayınlarsınız, sahibi bunu görür bir şey yapmaz o insiyatifine kalmış bir mevzu. Ama xx'den de aldım deseniz telife girer.
http://bit.ly/capamedya - Elektriği, Suyu Kesilmeyen Makale - Editör Hizmetlerimize Göz Atın..