-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Çağrı merkezi
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar. Ek gelir için haber sitesi açmak mantıklı mı? Öğrenciyim. Kazanacağım miktarın binlerce lira olmasına gerek yok. 300-500 lira gelse de yeterli. Lütfen nedenleriyle beraber aşağıda belirtirseniz çok makbule geçer.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
bunca ciddi rakip varken haber sitesinden para kazanmanın hiçte kolay olacağını düşünmüyorum. Birde tabi ne tarz bir haber sitesi olduğu önemli. Eğer genel bir haber sitesi açmayı düşünüyorsan hiç bulaşma o işe derim ama yerel bir haber sitesi olacaksa para kazanma ihtimalin yüksek eğer düzenli ve kalite bir iş çıkartırsan yerel medya olarak tutulup iyi bir para kazanabilirsin.
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
sezaiacima adlı üyeden alıntı
Kullanıcıların kendi haberlerini kendilerinin yükleyebileceği tarzda bir haber sitesi düşünüyorum. Ya da dediğiniz gibi yerl haber sitesi mantıklı olabilir :)
bence yerel yani bulunduğun bölge ile ilgili haber sitesi aç. Zira ben bu işi yaptım taa ki veritabanım patlayana kadar güzelde para kazandım :) yerel haber sitesinde sadece google reklamlarından para kazanmıyorsun esnafla aran iyise onlar sitene reklam veriyor yani google den çok esnaflardan aldığın banner reklamlar işini görüyor. düşün 4 adet banner reklam kiralasan aylığı 50 tl den 200 tl para yapar ki emin ol daha iyi kazanırsın.
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com