noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
bu alanda bir sitem olsun istiyorum. domain bile aldım. aklıma gelenler şöyle
1- döviz dolar kurlarını falan gösteren bir site kurabilirim. scripti koyar bir daha uğramam. pek mantıklı değil. dolar yazınca google kendisi kuru arama sayfasında gösteriyor zaten. kimse ihtiyaç duymaz bu siteye.
2- wp blog açabilirim. 20-30 yazı yazdırıp kenarda beklemeye bırakabilirim.
bu ikisini de yapmak istemiyorum. farklı bir fikir lazım bana. kod bilgim yok ama basit html css scriptler yazıp düzenleyebiliyorum. uğraşabilirim. faydalı bir sayfa yapmak istiyorum. insanlar girip baksınlar. her gün içerik girmek istemiyorum ayda bir uğrayacağım bir sistem olsa daha eğlenceli olur.
para kazanmak ya da adsense kısmı ile şu an ilgilenmiyorum.
farklı bir fikri olan belki vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
R** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Döviz kur verilerini sağlamak için veri hizmeti almanız lazım. Bu da ciddi bir maliyet.
Ama yok bot yazar çekerim derseniz riskli olur. Önce bunları araştırın derim.
Kod bilginiz yoksa gidin script kurun herkes gibi yazı yazın makale alın. Orjinal fikirleri bir kenara bırakın.
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
investing benzeri sitelerden olabilir hocam ancak programlar var matriks vb ücretli çekim yapılıyor olabilir ya da metatrader üzerinden de yansıtıyor olabilir bir şekilde ücretsiz olarak kodlardan anlayan arkadaşlar çözebilirler sanırım güzel geldi bana düşünce
1 kişi bu mesajı beğendi.
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
matriks ücretli platform veri sunuyor sanırım. biraz inceledim sitelerini. verileri işlemek siteye aktarmak zor olacak. en azından benim için.
investing e baktım anasayfanın en altından webmaster araçları var. işe yarar araçlar var. sanırım kendi reklamları ile birlikte kullanabiliyoruz. işe yarar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sıradan
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Yandaki sohbet alanının adını bilen var mı acaba?
da pa sorgula
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Merhabalar, bu anlamda en güzeli haftada bir genel bir yazı yazmak ve bu şekilde devam etmek.
Benim de gram altın fiyatları, altın yatırımı üzerine bir websitem var. Ortalama haftada bir yazı giriyorum. Header bölümünde de bazı temel veriler(ons fiyatı, çeyrek fiyatı, gram altın fiyatı,dolar fiyatı)
İmzamdaki websitemi inceleyebilirsiniz...
1 kişi bu mesajı beğendi.