-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar,
elimde
www.torrent.com.tr adın da bir alan adım mevcut. Bu alan adımla bir script veya özel bir tema kodlatmayı düşünüyorum. Uzantısı .com.tr olduğundan dolayı indirme gibi bir işlem söz konusu olmayacak, bu nedenle de sadece tanıtım ve inceleme yapacağım sitede.
Aklımda olan; tema veya script kodlatmak, sağlam bir ekip kurmak ve oldukça sağlam paralar kazanmak.
Bazı şeylerin farkındayım, yapacağınız yorum da "adam torrent sitesi diye girdi ama bunda indirme yok" diyeceksiniz. Haklısınızda, fakat ben inceleme ve tanıtım adına bu alan adımı bir marka yapmak istiyorum. Görüş ve düşünceleriniz benim için önemlidir.
Saygı ve sevgilerimle
Tevfik AKTUNÇ
kişisel bloğ • tevfik.org
ToR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bu kadar güzel domain olabilirmi ya? harika domain <3
edit: o domainle legal site açmak akıl işi değil hemde indirme sektöründe bu kadar çok hit ve para olduktan sonra..
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
ToR adlı üyeden alıntı
bu kadar güzel domain olabilirmi ya? harika domain <3
edit: o domainle legal site açmak akıl işi değil hemde indirme sektöründe bu kadar çok hit ve para olduktan sonra..
Yorumun için teşekkür ediyorum,
ilk aldığımda alan adını 1 ay 8. günde 3K hiti geçiyordu. Bayağı iyi gidiyordu fakat telif hakkı uyarısı çok alıyordum, içeriğe TPE veya nic.tr hiçbir şekilde karışmıyor fakat mahkemelik olursanda yerin belli diyorlar.
Amacım yasal işler yapmaktan yana eğer bunu bir marka haline getirebilirsem de harika olacağına inanıyorum. Aranma hacmi oldukça yüksek bir alan adı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Özel
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Torrent adına en jenerik domain bu başkası yok yani
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** İ**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
yasal olan heryerde paylaşılan programları torrent yapmak yasalmı bilmiyorum ama yasalsa paylaşırsanız onlardanda baya hit gelir ücretsiz yada deneme olarak çok iyi oyunlar programlar var
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Sanırım öyle hocam :)
natsutr adlı üyeden alıntı
yasal olan heryerde paylaşılan programları torrent yapmak yasalmı bilmiyorum ama yasalsa paylaşırsanız onlardanda baya hit gelir ücretsiz yada deneme olarak çok iyi oyunlar programlar var
Benim amacım aslında torrent.com.tr olarak "Tanıtım ve İnceleme" alanında markalaşmak. İndirme işine hiçbir şekilde girmek istemiyorum işin açığı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
guzel domain. tanıtım ve inceleme elbette faydalı olur.
tabi siteniz aracılığıyla bağlantı yönlendirme torrent hakkında bilgiler torrent programları torrent için sanal sunucu tercihleri ayarlar gibi ....
hayırlı olsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam paravan indirme sitesi aç(ayrı olarak) dışarıya link çıkarsan hiç bir şey yapmazlar ;) İndirmek için farklı site :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
husnotek adlı üyeden alıntı
guzel domain. tanıtım ve inceleme elbette faydalı olur.
tabi siteniz aracılığıyla bağlantı yönlendirme torrent hakkında bilgiler torrent programları torrent için sanal sunucu tercihleri ayarlar gibi ....
hayırlı olsun
Teşekkür ederim, umarım aklımdakini gerçekleştiririm.
İyi ama yasal bir siteden, illegal bir sitenin link çıkışını vermek ne kadar mantıklı olur ki? Aslında aklıma mantıklı olarak geldi bu fikir fakat işte siteye zararı olur mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu alan adı indirme işine girmezse harcanmış olur çünkü var oluş sebebi bu yapacak bişey yok :)