-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
E-Ticaret sitesi projem var, ürünler hazır; şirket hazır. Fakat bir kaç sorun var.
#1 Şirket bir tanıdığımın; geleceğe yönelik düşünürsek bu bana bir sorun çıkarır mı?
#2 Yeniden, kendi adıma; ufak çaplı bir şirket nasıl açabilirim? En düşük maliyet ile.
#3 Şirket işlerini tamamladık diyelim. Ziyaretçiler açısından havale yerine sanal pos gerekli imiş. Sanal pos ihtiyacımızı nasıl karşılayacağız? En minimum ne kadara temin edebiliriz ve nasıl?
#4 Opencart, T-Soft gibi e-ticaret scriptleri yerine Wordpress'in WooCommerce eklentisi ona yönelik temaları ile siteyi kursak; sanal pos açısından bir sorun olur mu? yoksa ille de opencart, t-soft gibi scriptler mi lazım?
#5 Proje; çiçek sepeti gibi. Kimse kendine sipariş vermez, vermez yani sanırım. Amaç hediyelere yönelik olduğu için. Kargo işlerini nasıl ayarlayacağız? Nedir, nasıldır?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
500-600 TL gibi bir rakama anonim şirketi kurabiliyorsunuz diye biliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
#1 Sen önce bir kur tutarsa sonra bakarsın diye düşünüyorum.
#2 Şahıs firması açma maliyeti 300 TL civarı ama dükkan kirası dükkan kirası olmasa bile senin adına kontrat lazım tapuda işyeri olarakta gözüken bir yerin
#3 payu senelik 600 TL + KDV ödemelerde vs hiç sorun olmuyor kaliteli firma
#4 Yapmışken kaliteli birşeyle başlamanı tavsiye ederim. ideasoftun paketleri en başarıları diyebilirim.
#5 En sıkıntılı iş belli bir gönderi üzerinde olmadan anlaşma yapmıyorlar eğer ürünleri dikkatli göndermezsende cok sıkıntı yaşarsın
Benim 1 işlettiğim 2 ortak olduğum e-ticaret sitem var. Yeni başlayanlar imkanı varsa dükkanı olan bir tanıdıgı veya dükkanı olan biriyle ortak olup başlasınlar dükkanını kullanmak ve komisyon vermek usuluyle.
Her açılan sitede satış olmuyor ve artık insanlar google ilk sayfa haricine cıkmıyor site çöplüğü diye reklamda vermen şart yoksa satışta olmuyor kolay kolay