lostyazilim
tr.link

E-ticaret için aldığım domain fikirleriniz nedir ?

18 Mesajlar 2.585 Okunma
lstbozum
tr.link

Doping Creative Doping Creative Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Makale Yazarı&webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad P** Ç**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 36 / 40
  • Ticaret 7, (%100)
www.binlerceindirim.com domainini aldım arkadaşlar slogan olarak "Hergün binlerce indirim" Olarak düşünüyorum. sizce güven veririmi pazarda akılda kalıcı bir domainmi. Fikirlerinizi alabilirmiyim. Herturlu urunun satılacağı bir eticaret sitesimi açmalıyoım yoksa fiyat karşılaştırma sitesimi ?

E ticarete girersem s5 cep telefonunu 1370 Tl ye vereceğim. bunun gibi binlerce indirim yapacağız açıkcası.

wmaraci
reklam

ErdemKosk ErdemKosk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 56
  • Beğeniler 66 / 71
  • Ticaret 0, (%0)
Benim şahsi görüşüm e - ticarette öte dediğiniz karşılaştırma sitesi olursa domainle cok daha tutarlı bir yatırım olur diye düşünüyorum. Aktif kullandığım e ticaret olarak cok büyük markalar var ancak bu işi kaliteli yaparsanız ve applicaiton vb desteklerseniz güzel bir iş olacağı kanatindeyim. İyi çalışmalar

• Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad P** Ç**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 36 / 40
  • Ticaret 7, (%100)

Erdem Köşk adlı üyeden alıntı

Benim şahsi görüşüm e - ticarette öte dediğiniz karşılaştırma sitesi olursa domainle cok daha tutarlı bir yatırım olur diye düşünüyorum. Aktif kullandığım e ticaret olarak cok büyük markalar var ancak bu işi kaliteli yaparsanız ve applicaiton vb desteklerseniz güzel bir iş olacağı kanatindeyim. İyi çalışmalar

Çok teşekkür ederim. Açıkcası orjinal faturalı ürünlerin bana gelişi piyasanın çok altında ben 10-15 tl kar ile satmayı düşünüyorum.Amaç para kazanmak değil piyasayı aşağı çekmek. 9 TAKSİT seçeneği ve kapıda ödemede duşundum.Hepsiburada,istanbulbilişim gold vb. sitelerin 50-100 tl altında vericem her urunde.gün içi anında kargoda olacak. xml ile bilio ve n11 e entegre düşünüyorum. 7/24 canlı detek urun alımı sonrası ve her konuda düşünüyorum. açıkcası. Tutarmı diye düşünüyorum bazen bana gunluk 1 satış yapılsa omur boyu mutlu eder.fazlada hiç gozum yok.

ErdemKosk ErdemKosk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 56
  • Beğeniler 66 / 71
  • Ticaret 0, (%0)

Doping Creative adlı üyeden alıntı

Çok teşekkür ederim. Açıkcası orjinal faturalı ürünlerin bana gelişi piyasanın çok altında ben 10-15 tl kar ile satmayı düşünüyorum.Amaç para kazanmak değil piyasayı aşağı çekmek. 9 TAKSİT seçeneği ve kapıda ödemede duşundum.Hepsiburada,istanbulbilişim gold vb. sitelerin 50-100 tl altında vericem her urunde.gün içi anında kargoda olacak. xml ile bilio ve n11 e entegre düşünüyorum. 7/24 canlı detek urun alımı sonrası ve her konuda düşünüyorum. açıkcası. Tutarmı diye düşünüyorum bazen bana gunluk 1 satış yapılsa omur boyu mutlu eder.fazlada hiç gozum yok.

O zaman dediğiniz mantıklı sitenizi kurarsanız bana özelden mesaj atarsanız bende alışveriş yapmak isterim. Dediğinizi yapacagınıza güveniyorsnaız bence devam edin yapın. E - ticarette tüm işlerde olduğu gibi reklam çok önemli bence bol bol facebook yada google vb reklamlar verin ilk başta yardımcı olacaktır diye düşünüyorum
Doping Creative

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad P** Ç**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 36 / 40
  • Ticaret 7, (%100)

Erdem Köşk adlı üyeden alıntı

O zaman dediğiniz mantıklı sitenizi kurarsanız bana özelden mesaj atarsanız bende alışveriş yapmak isterim. Dediğinizi yapacagınıza güveniyorsnaız bence devam edin yapın. E - ticarette tüm işlerde olduğu gibi reklam çok önemli bence bol bol facebook yada google vb reklamlar verin ilk başta yardımcı olacaktır diye düşünüyorum

Güveniyorum kesinlikle.açıkcası biyerden eticaret sistemi lacağım tedarikcili :) sistem hazır zaten desteği onlar veriyor telefon desteği/teddarik vergilendirme/ gibi ben ise minimuma indreceğim fiyatları guven vereceğiniz üşünüyorum sitenin.Sizede haber vereceğim ve burdan en düşük fiyatlı ürünleride 100.000 lik bir facebook sayfası alacağım aktif ordan ve wmaracına özel indirim kuponu hazırlayacağım.Maksat herkes yararlansın.
ErdemKosk

kişi bu mesajı beğendi.

tanerava tanerava İlle Edep, İlle Edep Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek EVDEN EVE NAKLİYAT
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 473
  • Beğeniler 108 / 107
  • Ticaret 56, (%100)
bana göre en çok program vb. indirme ismi gibi olmuş ama zamanla tutulabilir

• Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad P** Ç**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 36 / 40
  • Ticaret 7, (%100)

tanerava adlı üyeden alıntı

bana göre en çok program vb. indirme ismi gibi olmuş ama zamanla tutulabilir

Teşekkurler hocaM değerli düşünceleriniz için
tanerava

kişi bu mesajı beğendi.

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
Benim domainin çakması olmuş :)
hayırlısı olsun hocam e ticaret zor iş

YASiNHUTAR YASiNHUTAR webhazine.com Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webtasarım
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Y** H**
  • Mesajlar 638
  • Beğeniler 65 / 199
  • Ticaret 40, (%100)
hayırlı olsun domain iyi gibi görünüyor

neticaret neticaret Kabul Edilmedi Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Seo
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 372
  • Beğeniler 82 / 93
  • Ticaret 6, (%100)
Merhaba;
Akılda kalıcı bir domain. Ama e-ticaret'de başarılı olabilmek için SEO, SEM ve SMO üzerine tecrübeli arkadaşlarla çalışmanızı tavsiye ederim. Bununla birlikte sitenizin tasarımı da oldukça önemlidir. Karşılaştırma sitelerinden ve Türkiye'de sayılı olarak ön plana çıkan n11, gittigidiyor, sahibinden, akakçe, efiyat gibi sitelerde yerinizi ayırtmanızda satışlarınızı etkileyecek önemli çalışmalar arasındadır.
E-ticaret sektörüne hoş geldiniz.
Selamlar.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al