netbozum
tr.link

Eticaret sistemi fikir alışverişi

22 Mesajlar 2.731 Okunma
acebozum
tr.link

niyazitopcu niyazitopcu WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 21.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek teknisyen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** T**
  • Mesajlar 54
  • Beğeniler 5 / 13
  • Ticaret 3, (%0)
e-ticaretle baya bi uğraştım ve uğraşıyorum elimden geçmeyen script kalmadı diyebilirim en verimli kullanabileceğiniz paket opencartır sanal pos vs. ücreti ödemezsiniz ne pos hizmeti sağlayan kuruma ne module tamamen ücretsiz ve karşılıksız konu hakkında size destek verebilirim özel mesajdan pm atarsanız görüşelim elimde opencartla ilgili tüm modüller mevcuttur.
AKDNZ

kişi bu mesajı beğendi.

googleasistan
reklam

AKDNZ AKDNZ #Sunucu Kurulumu Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)

niyazitopcu adlı üyeden alıntı

e-ticaretle baya bi uğraştım ve uğraşıyorum elimden geçmeyen script kalmadı diyebilirim en verimli kullanabileceğiniz paket opencartır sanal pos vs. ücreti ödemezsiniz ne pos hizmeti sağlayan kuruma ne module tamamen ücretsiz ve karşılıksız konu hakkında size destek verebilirim özel mesajdan pm atarsanız görüşelim elimde opencartla ilgili tüm modüller mevcuttur.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Yapacağım işin mahiyeti henüz belirlenmiş değil, çok büyük düşünüyorum ve büyük şirketlerin bana destek vereceğini düşünerek yorum yapıyorum. Bu bağlamda eğer tahmin ettiğim gibi olursa opencartı tercih etmeyeceğim. Fakat olaki projeme ortak bulamazsam ve gerekli sermaye gücünü sağlayamazsam dediğiniz gibi, ufak bir şirket kurarak kendim birşeyler yapmaya çalışacağım. İşte ozaman Opencart kesinlikle ilk tercihim olacaktır ve sizinle mutlaka irtibata geçeceğim. Site adreslerinizi rica etsem özel mesaj olarak gönderir misiniz?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al