-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
sizce tereyağ satılır mı e ticarette talep olurmu
daha doğrusu siz internetten tereyağ alırmısınız
marka ürün tabiki merdiven altı bişey yok
sadece bunla sınırlı kalmayıp yöresel ürünler...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
İnternetten satılmayacak hiç bir şey yoktur. Hizmetinizi güzel verdikten sonra ekmek bile satabilirsiniz.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO, Yazılım
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gorseller, ürün kalitesi, firma ismi, sosyal medya çalışmaları gibi önemli şeyler var bunları kaliteli yaparsanız başarılı olabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
satış
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zamanında bir kargo şirketinde görevliydim. Aklınızın almayacağı şeyleri günlük siteleri üzerinden satıp koli koli kargolayan insanlar gördüm.
Ekleme: Kargolarda sıvı taşımak yasaktır. (Torpilin varsa başka). Eşine dostuna reçel, bal vs göndermek isteynleri geri çevirip fakat kamyon kamyon, elektronik eşyalarla birlikte zem zem suyu taşındığını da biliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Zamanında (yaklaşık 2 yıl önce) bir arkadaşım ile babası bu konuda baya çabaladılar. bin lira bütçeyi reklamlara aykırıdılar ama maalesef haftada tek tük satıştan başka bir şey yapamadılar. Birşeyler kazanabilmen için biraz fazla girişimci olman lazım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ama ürün riskli değilmi yani internetten peynir , tereyağ .. gibi ürünler alınır mı ki ben bir markanın tereyağını arabaya yükliyip market market gezip sattım yer bağladım ama bunu internete dökebilirmiyim etücareti olurmu insanlar internetten böyle ürünler alırmı bilemedim şahsen ben almam
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Biri gazoz satışı yaparak meşhur olmuştu. Bakkaldan almak varken neden siteden sipariş vereyim diye düşünmüştüm o zamanlar uzun süre:) Ama oldukça iyi satış yapıyordu hatta Hürriyet gazetesinde okumuştum haberini.
Bu işler belli olmuyor aslında.
Ama yağ biraz farklı bir ürün. Soğuk olması gerekir her daim diye düşünüyorum. İyi araştırmakta yarar var bence.
Umarım her türlü hayırlısı olur sizin için.
İyi forumlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ajans Direktörü
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Eğer kargo sürecini iyi yönetip, son kullanıcıya erimeden kavuşturmayı başarabileceksen, satışı gerçekleşir. Hem sıvıyağ, hem de terayağ Türk kültüründe çok önemli. Özellikle mahallelerde eğer bir komşu kaliteli bir terayağ veya sıvıyağ kaynağı bulursa, bunu kesinlikle diğer komşularla paylaşıyor ve onlara da satın alıyor. Böyle bir ivmelenme yakalamak, işin sürdürülebilirliğini getirir. :)
Çocukluk dönemlerinde çok ayakçılıklarını yaptım, oradan biliyorum. 2 vasıta değiştirdiğim yere, komşunun eltisinin kardeşine yağ götürmüşlüğü var bu ayakların. :D
1 kişi bu mesajı beğendi.