Boş zamanlarımda domain alıp üzerine projeler kuruyorum, genelde blog siteler yapıyorum. Bir kaç farklı deneme de yapmıştım. En son soruyoo.com'u da sattıktan sonra elimde site kalmamıştı. Güzel bir domain ararken eTilki.com'u keşfettim, az önce natro üzerinden kayıt ettim.
Bu domain üzerine kar amacı gütmeyen bir proje kurmak istiyorum. Üç ana başlık altında özellikle gençlere ve genel kültürünü geliştirmek isteyen insanlara "ilkler, enler ve kim" kategorileri altında bilgiler sunmak istiyorum. Bütçem yettiği kadar siteyi kendim fonlayıp, reklam koymak istemiyorum. İçerik olarak şu şekilde bir site yapmak istiyorum;
Örnek:
- Türkiye'nin ilk Cumhurbaşkanı kimdir?
- Dünyanın en büyük gölü hangisidir?
- Dünyanın ilk kadın pilotu kimdir?
Girebildiğim kadar çok içerik girerek siteyi büyütmek ve içerik havuzunu geliştirmek istiyorum. Bunu yaparken yukarıda belirttiğim gibi kar amacı gütmeden sadece gençlere ve kendini geliştirmek isteyen, meraklı insanlara hitap etmek istiyorum.
Proje hakkında değerli görüşlerinizi ve yorumlarınızı belirtmenizi rica ediyorum. Ayrıca siteyi yayına aldıktan sonra siteye katkı yapanları onurlandırmak için "katkı verenler" yada daha iyi bir başlık altında, küçük yada büyük hiç farketmez siteye katkıda bulunmuş herkese teşekkür etmek istiyorum.
Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.