-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Aircraft Powerplant
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Bence en büyük eksiklik sosyal ağ olması değil içindeki hesapların çoğunun fake ve 18 yaş altı hesaplarla dolu olması...
Her isteyen istediğine o kişiyi ekledikten sonra mesaj gönderiyor. Saçma.. Sonra engellesen bile ne fayda.
Geri dönüş için mesajı alıntılayın.
undefined
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Social Media Expert
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Facebookta eksiklik görmüyorum fakat twitterda çok reklam var.
1000 takpçi ister misiniz felan çok saçma.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ne kadar güzel olursa olsun yerli bir sosyal ağ bu kadar tutmaz... İnsanlar kendilerini özgür hissettikleri için face ve twiti kullanıyor. Devlete bilgi vermeyi kabul etmeyen yerli bir sosyal ağ düşünebiliyormusunuz !
www.dikkatçekiyorum.blogspot.com // Yapacak daha iyi işin yoksa tıkla...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
www.okurkafe.com
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
benim için olmasa da olacak bir yer ancak siteye şu aralar iyi hit getirdiğini göz ardı etdemem...
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
nosae adlı üyeden alıntı
Şahsen iyi bir yatırım ve güçlü bir alt yapı ile bir Türk yapımcı site kuracak olursa onu tercih ederim.Kimlik no ile üyelik yapılabilen ve yaş sınırı olan.
yuh artık ya!bi oraya tc no ile girmediydik!
Ek Olarak:
XGames adlı üyeden alıntı
Facebook'un Eksiklikleri:
-4 yaşındaki çocuğun bile hesabı olması (18 yaş altına izin vermemesi gerekiyor)
-Fake hesapların aşırı derece çok olması (1 kişide 10 hesap var)
-Her sayfaya izin vermesi (Herkes sayfa açamasa, sadece tel numarasını onaylanlar açabilse)
-Fake olan hesapları kapatmayıp, normal kişilerin hesabı kapatması (Kendim bu durumu yaşadım)
-Herkes sizi ekleyemese ya da mesaj atamasa (Önceden bu özellik vardı, şimdi yok)
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Facebook bunları başarabilirse, bence 1 numaralı sosyal ağ olur.
herkes sizi ekleyemez hoca.hemen facebook soruyor artık bunu tanıyon mu diye.seni şikayet eden biri olursa ki sen bunu bilemezsin hemen seni uyarıyo tanımadığını ekleme diye.
herseyiblogluyorum.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tüm hepsi boş bence.
http://www.musainci.com/makaleler/sosyal-alarda-sosyalleyoruz bu yazı sosyal ağlar üzerine yazılmış.isterseniz bir okuyun.insan neden bu ağlarda sosyalleşir?bir de bu açıdan bakın.
herseyiblogluyorum.blogspot.com