-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Merhaba arkadaşlar
Trilyon tane firma rehber sitesi olduğun farkındayım. Ve her biri script veya 50 liralık çakma wordpress temalarıyla yoluna devam ediyor, bu da aşikar.
Ben inatla bir tane daha açmayı, SEO ve Wordpress tecrübemle sıralamaya girerek oynamayı düşünüyorum.
3 Tane okkalı sorum olacak, bu yüzden beyin fırtınası kısmındayım.
1. İçeriği net olarak nereden tam anlamıyla emin edebilirim?
2. Ücretli üyelik ile ilgili gelir eldesi mümkün mü gerçekten, yani bunu sağlayabilen kullanıcı ve site sahibi var mı? Büyük projelerden bahsetmiyorum; biz bize yapılanlar hakkında konuşuyorum.
3. Rehberio.com | Dukkanrehberi.com | Rehberifirma.com | Sitesifirma.com adreslerinden hangisiyle sizce yola çıkmak mantıklı olur?
Reverse (ters) domain mantığıyla kulağa saçma gelen ancak Google amcayla dost olabilecek alternatifler de elimde olduğu için size danışmak istedim.
Bana kalırsa rehberio.com gayet şık ve marka niteliği taşıyabilir, "o" tümcesinin nerden geldiğini artık hepimiz iyi biliyoruz.
Tüm fikirler için teşekkür ederim şimdiden, saygılar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Yaşam Koçu
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
1- Bu konuda bilgim yok ancak olan içerikleri özgünleştirerek işine yarar hale getirebilirsin.
2- Belirli bir süre bunu beklemek pek mümkün görünmüyor ancak neden olmasın. Lokal olarak bulunduğum bölgende bir çalışma yaparsan, sticker broşür belki oralardan küçük küçük gelirler elde edebilirsin. İnsanlarında göz aşinalığı olmuş olur.
3. Rehberio şık ve dediğiniz gibi marka değeri diğerlerine oranla daha yüksek olduğunu düşünüyorum.
Reverse mantığı açıkcası google tarafından seviliyor olsa bile güzel bir projede sırf o nedenle projeye başlamam çünkü marka niteliği ararım. örnek n11 bence bir anlamı yok ancak sıfırdan bir marka üretti, aynı şekilde *** da diyebiliriz bu alanda. İlk zamanlar zor olsada ilerisi için açıkcası kaliteli bir domain daha parlak görünüyor diyebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Birden fazla fikir geldi, öncü olarak dediğniz gibi rehberio.com adresi iken ikinci tavsiye hep rehberifirma için geldi. Farklı bakış açıları kıymet kazandırır, vakit ayırdığınız için teşekkür ederim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Marka ve marka değeri günümüzde herşeyden önemlidir. Ne iş yaparsanız yapın onu markalaştırmak gerekiyor artık. Bu yüzden kesinlikle rehberio.com domainini kullanmalısınız. Onun bu tarz siteler hakkında bilgim olmadığından bişey diyemem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Domain en iyi rehberio.com rehberifirma.com ile de yönlendirme yapabilirsin seo olarak iyi bir domain.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
E-Ticaret, SMMM
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Acikcasi uyelik modeli ile gelir elde etme kismini bende merak ediyorum. Umarim bu konuda bi cevap bulunurda bizler icinde faydali olur
zekican09
Gelirli Siteler Alınır PM
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Designer
-
-
Ad Soyad
Z** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
rehberio ile çıkın bence
PC: Sony Vaio
Konsol: Playstation 4 Pro
Telefon: Samsung J7 Prime
Blog: ...
webilgili
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ücretli üye olanlar heralde firma bilgilerini daha ayrıntılı girebilecek.
trilyon tane site var demişsiniz bunlarda ücretsiz girmek varken neden sizden ücretli girsinler
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
hatuu adlı üyeden alıntı
Marka ve marka değeri günümüzde herşeyden önemlidir. Ne iş yaparsanız yapın onu markalaştırmak gerekiyor artık. Bu yüzden kesinlikle rehberio.com domainini kullanmalısınız. Onun bu tarz siteler hakkında bilgim olmadığından bişey diyemem.
Akılda kalıcı olması açısından rehberio daha sağlıklı bir seçim sanırım, olmadı diğer domainleri de yönlendirip de katkı sağlayabilirim.
birfincanask adlı üyeden alıntı
Acikcasi uyelik modeli ile gelir elde etme kismini bende merak ediyorum. Umarim bu konuda bi cevap bulunurda bizler icinde faydali olur
Ben de konuyu araştırıyorum, yani esnaf kolay kolay gelip de para ödemez gibi geliyor.
webilgili adlı üyeden alıntı
ücretli üye olanlar heralde firma bilgilerini daha ayrıntılı girebilecek.
trilyon tane site var demişsiniz bunlarda ücretsiz girmek varken neden sizden ücretli girsinler
Zilyon tane forum varken siz neden buradasınız?
Alternatifsiz websitesi yok denecek kadar az, fark yaratabilmek amaç, eğer olmaz ise, sıralamada fark yaratıp istemeden de gelmelerini sağlamak..