blueffect
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam ne yaptın sen geliri yüksek maliyeti düşük bir proje fikrini insanlar neden seninle paylaşsın ? ha ben çok zengin bir adamım basarım parayı bana proje getirin destek olayım desen neyse. Bugün dünyanın en pahalı şeyi fikirdir, başkalarının fikrini böyle bir istekle alabilirsen ya çok iyi bir insan uzmanısın ya da şeytan tüyü var sende.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Böyle bir projeyi düşünen kişi zaten ilk kendi denemek ister.
Fuuy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Arkadaşlar bana proje getirin destek olayım o zaman ama sağlam proje olsun :) Bu işten hem siz ekmek yiyin hemde ben..
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Blogger'dan bir anahtar kelimeye odaklı bloglar açabilir, bunlara belli sayılarda özgün makaleler girdikten sonra adsense reklamları ekleyip kazanç elde edebilirsin. Ayrıca bu yöntem ile hiçbir giderinde olmaz.
Ancak seçeceğin anahtar kelimeleri doğru seçmelisin. Mesela bu konuda bir kaç örnek vereyim:
İnternette çok aranan kelimelerden biride ilaç prospektüsleri'dir. Blogger'dan, atıyorum "ilacprospektusleri.blogspot.com" şeklinde bir blog açabilir, konu başlıklarını uygun bir biçimde seçerek içeriği ilaç prospektüsleri ile doldurabilirsin.
Örn: ilacprospektusleri.blogspot.com/aferin-ilac-prospektusu
İlaç prospektüsleri kelimesinde şuan bir rekabet var. Bu kelimeyi sadece örnek olarak verdim. Burda demek istediğimi anlamışsındır zaten. Rekabeti az olan ve arama hacmi az çok olan bir kelime bulup bunun üzerine blog açmak ve adsense'den gelir elde etmek.
Örnek birkaç kelime:
- ilaç prospektüsleri
- kitap cevapları
- ödev kapakları
- ...
Fuuy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Burak hocam öneriniz için teşekkür ederim fakat o tarz değilde kendi sitemizin sahibi olalım istiyorum. Özel bir script ile profesyonel bir başlangıç olsun istiyorum.
Örnek : fizy.com, gazogen.com, hocam.com vs. vs.
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Anladım. O zaman ihtiyacınız olan şey özgün ve kimsenin aklına gelmemiş bir proje olmalı. Ve bu projenin gideride az olacak. Ancak malesef böyle birşey bulmak zor. Bulan olsa bile buradan söyleceğini zennetmiyorum :)
Size önerim yabancı siteleri incelemeniz. Yurt dışında olupta Türkiye'de olmayan, ve olursada çok tutabilecek birşey bulmanız lazım. Şöyle bir araştırın. Elbet birşey bulursunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Film ve dizi sitesi açmayın da ne açarsanız açın, özgün olun. Kazanç konusunda da şu kadarını söyleyebilirim, eğer yeterince ilgi çekiyorsanız googleadsensei sitenize koymaya tenezzül bile etmezsiniz.
✂------------------------
Fuuy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Aynen dediğiniz gibi özgün bir site açmak istiyorum Türkiye'de olmayan birşey ve herkesin dikkatini çekebilecek birşey olsun istiyorum. Biliyorum işim çok zor ama pes etmeyeceğim :) Acun gibi yurtdışındaki farklı şeyleri bulup Türkiye'de yayınlamak istiyorum ama nerdeeeee işteee :)