-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Merhaba değerli arkadaşlarım aklımda yeni bir proje var ve bunu çok yapmak istiyorum yapmadan önce sizlere danışmak istiyorum.
Güncel, haber, magazin, spor, sosyal platform, teknoloji içerikli bir site kurmak istiyorum. yani her türlü içerik olacak.
Sizce böyle bir site için hangi temayı kullanmalıyım? önerilerinizi alabilirmiyim.
Nasıl bir yol izlemeliyim, nasıl bir yatırım yapmalıyım?
Her türlü bilgi ve önerilerinize açığım.
DOHOAraci
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam şimdi herkes ve bende dahil tutmaz diyeceğiz çünkü artık haber magazin spor googlede index vermez sana çok sağlam yatırım yapman lazım 10 bin falan değil 100 bin falan :) inşallah hevesini kırmamışımdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam benim düşüncem öyle bir site için kesinlikle premium bir tema olur. Örneğin newspaper tarzı premium bir tema. Zamanında benim de aklıma gelmişti. Öyle bir site ama mynet tarzı bir siteye daha ihtiyaç var mı Ayrica tek başına yapılacak bir iş değil ciddi ekip işi ve ayrıca ciddi yatırım gerekiyor.
Bir de açarsanız ben olsam şöyle açardım. Wordpress multi site özelliğini aktif eder ve her ana kategoriyi multi site kullanarak subdomaine yönlendirir dim.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
Fatihnl
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Askeri personel
-
-
Ad Soyad
F** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam bırakın bunu gelin ortak olalım 😊
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam newspaper derken örnek vermek istemiştim. Demek istediğim magazin teması olması lazım. Şöyle içinde kesinlikle visual compresor tarzı uygulamalar bulundıran bir tema. Themeforest den mağazin temalarına bakın derim ben.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com