-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar ..
Sizlere film sitelerine dair birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim..
1) Filmleri ve dizileri yayınlamak telif hakkı sıkıntısı yaratacağını düşünüyorum. Bu sorunu şikayet et kaldır yolunu izliyerek bertaraf edebileceğimizi gördüm birkaç yerde bu ne kadar doğrudur yasal olarak zan altında bırakır mı ?
2) türk lokasyonlu ıp adreselerinden site açılmaması gerektiğini söylemiş birkaç arkadaşta bu ne kadar doğrudur?
3) Filmleri kendi serverimda tutmasam sadece başka yerden yayınlasam yine telif hakkını ihlal etmiş olur muyum ?
Herkese teşekkürler..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
1- Yayınladığın içeriğe ve sitenin kitlesine bağlı. Avukat içeriği kaldırdığında tatmin olmayıp dava açabilir. (genelde uğraşmazlar)
2- Türk Lokasyonlu olursa başına iş alırsınız. Yabancı lokasyon olmalı.
3- Film içeriği nereden yayınlarsan yayınla telif hakkı ihlalidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
technical expert
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Server inizin nerde olduğu fark etmez.
Yayınlamak daima suç. Ancak pek uğraşmıyorlar. Kendimden biliyorum. Türk filmlerini yayınlama. Anında mail yağmuruna tutarlar kaldırmak zorunda kalırsın. Sıkıyorsa kaldırma gibi bir durumda var tabiki.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
technical expert
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
O kadar vahim olsa uğraşmazdım. En iyilerden biri olmazsan sıkıntı yok. Fazla büyümemek lazım. Çok göze batmamak lazım.
siirekle
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Radyocuyum
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhabalar arkadaslar ben aranızda yeniyim nasılsınız insallah iyisinizdir ,benim bir iricam olucak sizlerden wp üyeleri kendi şiirlerini yayınlarken isimleri olarak bir kategori acmak istiyorum , buraya kadar her sey normal fakat diğer bir üye gelip onun kategorisinden şiir yayınlayabilir ? bunu nasıl yapabilirim yardımcı olabilirseniz cok sevinirim tesekkürler