ReX
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Developer
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar yeni bir domainle yeni bir film sitesi açmak istiyorum sizce adam akıllı bir yere getirmek için bu siteyi nekadarlık seo nekadarlık backlink almalıyım ve sizce nelere dikkat etmeliyim ayrıca domain fikri olan varsada paylaşırsada sevinirim iyi çalışmalar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tecrübeniz yoksa hiç bulaşmayın.Seo konusu ise bu sektörlerde zor bir konu,ilk sayfaya bile gelmek için aylar hatta yıllar gerekebilir.Eğer botla falan bu işi yapacaksanız paranızı hiç harcamayın derim.
ReX adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar yeni bir domainle yeni bir film sitesi açmak istiyorum sizce adam akıllı bir yere getirmek için bu siteyi nekadarlık seo nekadarlık backlink almalıyım ve sizce nelere dikkat etmeliyim ayrıca domain fikri olan varsada paylaşırsada sevinirim iyi çalışmalar...
Drupal haber ve e-ticaret siteleri yapılır.
zer
cakmakenes.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hocam bana sorarsan, bu işe hiç girme derim. Birincisi, Türkiye'de bir çok film sitesi var ve onları geçebilmek için çok uğraşırsınız. 2. Sebebini söylersem biraz garibinize kaçabilir :) Ama ben yinede bir sıfırdan düşünün derim.
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
WM Aracında warez ve illegal içerikli sitelerin konusunu açmak, linkini paylaşmak ve fikir almak dahi kesinlikle yasaktır.
WM Aracında warez'in w'sini dahi görmek istemiyoruz.
Konu kilitlendi.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)