lostyazilim
tr.link

Film sitesi açsam nasıl olur

19 Mesajlar 2.576 Okunma
lstbozum
tr.link

akbas akbas Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 368
  • Beğeniler 174 / 161
  • Ticaret 23, (%100)
Sinan belki ile malesef bu işler yürümüyor.
Birde şu açıdan bak.İlgili sektörde koca koca dev siteler var.Gerek bütçesi gerekse bunca zaman akılda kalıcılığı ile net bir üstünlüğe sahip.

Biraz araştırma ile rekabetin düşük olduğu rakiplerin yetersiz veya zayıf olduğu onlarca sektörden birini bulabilir film sitesine vereceği emeği buraya harcayarak daha temiz kazanç sağlayabilir.

Yada film sitesine harcayıp geri dönüşünü aylarca bekleyeceği yatırımı yukarda belirttiğim sektörlerde yada farklı dillerde ( almanca,fransızca ve ispanyolca ) niche siteler açarak harcayabilir, daha kısa sürede geri dönüş alıp yüksek kazançlara ulaşabilir.

Ha senin düşünceni yabana atmayalım.Doğrudur yüklü yatırım ile temiz girişimcilik ile başarılmayacka iş yok.Sence arkadaşın bütçesi ne kadar ? Şuan film izle kelimesinde yada film sektöründe başarılı olmak istiyorsa net söylüyorum en kötü 15-20k bütçe gerekli.

Bu konuyu ele alıp bugün uzun bir makale yayınlayacağım forumda.Senden ricam konuyu takip etmen okuman hatta + bir ricada bulunayım sabitlemen olacaktır.
FatalRhymeR

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

FatalRhymeR FatalRhymeR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 140 / 77
  • Ticaret 2, (%100)
Yorumlara bakılırsa bu projeye girmeden daha soğudum :D Sinan moderatörümüzün yazdıklarını aslında aklımın bir köşesine yazdım ;)

1SMHMedya 1SMHMedya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 526
  • Beğeniler 505 / 133
  • Ticaret 7, (%100)

Sinan adlı üyeden alıntı

Öncelikle yorumlara bakılınca insanımızın ne kadar özgüvensiz olduğunu anladım. "WMA" varken neden Webmaster sitesi açayım? gibi bir düşünce başarılı olabilecek bir insandan çıkmaz. Onlarca film sitesi varken neden film sitesi açayım? demek de aynı şeydir. Belki bu arkadaşın açacağı film sitiesi diğer tüm film sitelerinden çok daha güzel bir tasarıma sahip olacak, belki çok daha kaliteli bir hizmet verecek, bu durumda tutmaması gibi bir durum söz konusu değil. SEO'ya ve sosyal medyaya önem verdiği sürece kesinlikle tutar. Çünkü dediğiniz gibi onlarca film sitesi var. Bunun sebebi ne? Çok rehabet gören bir sektör çünkü. Hergün belki milyonlarca kişi film izliyor. Bu büyük pastadan payınızı almak için neden bir girişimde bulunmayasınız?

Bence eğer gerçekten film sitesi açmak istiyorsanız ve başarılı olacağınıza inanıyorsanız, çekinmeden açın.

Hocam kesinlikle çok haklısınız, size katılıyorum.

Full4KFilm Full4KFilm www.Full4KFilm.com Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek IT
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 249
  • Beğeniler 24 / 26
  • Ticaret 2, (%100)
Sinan akbas ikinizde haklisiniz hocam bence..

sinan hakli[/U] umutlarini yitirmemek lazim bu hayatta ve ilk olarak baslicaksa hit nedir onun tadina varsin birakalim hevesi gelsin yerine 15k-20k gunluk hitle heyacanlansin heveslensin.
[U]akbas hakli cunki illag*l bir is sonunda ve surekli googledan kaldirman icin uyari alicaksin buna sadece fragmanda yapsan embed'de ceksen basin agricak TR yasiyorsan daha buyuk sIkInti yatari 5 yil :D

Son olarak emeginin karsiligini alamassin REKLAM10 Ve CPATRENDREKLAM ***********DIR ikiside paralarimin uzerine yatti ve donus yapmadilar hic bir sekilde defalarca aylarca yazdim onlarda biliyor dava acamicagimi oyuzden yatiyorlar paranin uzerine ama HAKKIMI HELAL ETMIYORUM onlara..

Kisacasi gir bu ise ama para kazanmayi kafandan silerek gir sadece kendini gelistirmek icin hobi icin filan baktin sansa 100k tekilin oldu ozaman birak isi gucu ustune duser para kazanirsin iste :D

wmaraci
wmaraci

Csulu Csulu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Adwords And Adsense
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 259
  • Beğeniler 14 / 79
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba;

insanların kötü yorumlarını %100 gerçek diye bir şey yok bundan 2-3 ay öncesinde google film izle yazıp izliyordum önüme hangi site çıkarsa fakat yakın zamanda bir site buldum firm motoru var ve en önemli özelliği diğer film sitelerine göre farklı bir oynatıcı kullanması ve o oynatıcının diğerlerine göre daha hızlı olması yani diğer sitelerde 360p izleyemezken o sitede 480p rahatlıkla izleyebiliyorum artık filmleri ordan izliyorum yani demek istediğim aynı şeyi yaparsan 1 adım gidemezsin farklı fikirlerle farklı projelerle ilerleyebilirsin.

İyi Çalışmalar.

sovetski sovetski ♛ PHP ♛ Kimlik Onayı
  • Üyelik 03.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 1205
  • Beğeniler 437 / 458
  • Ticaret 2, (%100)
En büyük hatayı bu soruyu sorarken yaptınız aslında

Kafanızda varsa, yapın o kadar :)

FatalRhymeR FatalRhymeR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 140 / 77
  • Ticaret 2, (%100)

Full 4K Film adlı üyeden alıntı

Sinan akbas ikinizde haklisiniz hocam bence..

sinan hakli[/U] umutlarini yitirmemek lazim bu hayatta ve ilk olarak baslicaksa hit nedir onun tadina varsin birakalim hevesi gelsin yerine 15k-20k gunluk hitle heyacanlansin heveslensin.
[U]akbas hakli cunki illag*l bir is sonunda ve surekli googledan kaldirman icin uyari alicaksin buna sadece fragmanda yapsan embed'de ceksen basin agricak TR yasiyorsan daha buyuk sIkInti yatari 5 yil :D

Son olarak emeginin karsiligini alamassin REKLAM10 Ve CPATRENDREKLAM ***********DIR ikiside paralarimin uzerine yatti ve donus yapmadilar hic bir sekilde defalarca aylarca yazdim onlarda biliyor dava acamicagimi oyuzden yatiyorlar paranin uzerine ama HAKKIMI HELAL ETMIYORUM onlara..

Kisacasi gir bu ise ama para kazanmayi kafandan silerek gir sadece kendini gelistirmek icin hobi icin filan baktin sansa 100k tekilin oldu ozaman birak isi gucu ustune duser para kazanirsin iste :D

Hocam 5 yıl ne ya cidden mi :D Türkiyede ikamet ediyorum

Uzmann Uzmann WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek ..........
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 515
  • Beğeniler 268 / 39
  • Ticaret 0, (%0)
*** wmaracı donanımhaber mynet hiçbiri gökten inmedi.. onedio nun sahipleri nasıl olsa mynet hürriyet var bize gerek yok mu dedi yandex google varken bize gerek yok mu dedi? ve şunuda söylemeden geçemeyeceğim tekel her ülkenin yasalarında suçtur apple bile tekel olduğu düşüncesiyle mahkemede kaybedip milyonlarca dolar tazminat ödedi samsunga. en iyi bildiğiniz işte yürüyün bu site varken ben para kazanamam demeyin.

FarukNet FarukNet WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 29.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ö** Y**
  • Mesajlar 45
  • Beğeniler 6 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Uğraşma çok var farklı sekrörleri dene bence.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al