-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Tasarım cok boş.Göz dolduran bir tasarım yapabiirsiniz..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Koyu renkler daha hoş duruyor arkaplan olarak.
Hiçbir başarı tesadüf değildir. Arkasında büyük bir emek, disiplin gibi birçok etmeni barındırır.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkaplan'ı tek ren yapmak yerine rastgele arkaplan resimleri gelse, şöyle özel seçtiğin resimler arasından yakışır. Film sitelerine ana teması koyu fakat ara renkleri canlı canlı olması hoşuma gidiyor benim. Birde her satırda 3 film gelecek şekilde yapmanı ve dolayısı ile de kutuları biraz büyütmeni tavsiye ederim. Ayrıca üzerine geldiğinde kutu içerisinde yada tooltip olarak film açıklaması olması iyi olacaktır. Şimdilik aklıma gelecek tavsiyeler bunlar. Son olarak birde menü hover ve bildirim satırını tavsiyem diğer rengi yani sarıyı kullanman sanki biraz üst kısmı boğmuş gibi duruyor. Tabi benimkiler sadece sahsi görüşüm. Bir an ben olsam nasıl yapardım diye düşündüm ve aklıma bunlar geldi. :D
Kolay gelsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Reşit kolay gelsin. Bak sana keremiya v5'in en sevdiğim yanını söyleyeyim;
1. Anasayfada yan yana kaç film gösterilsin seçebiliyorsun. 4 film dersen şuan senin tasarladığın gibi oluyor. 3 film dersen bu alan daha da büyüyor width height değerleri yani. 10 yıllık film sektörü geçmişimden edindiğim düşünceler dahilinde şahsen 3, 4 ve 5 film yan yana görüntüleyebilme seçenekleri en idealleri.
2. Film sektörüne giren her canlı mutlaka sitesine dizi de atmak isteyecektir. Ona göre anasayfanın altında yine bir bölüm oluşturup 220x140 ebatlarına yakın yine yan yana 5 dizi gösterebilecek şekilde bir şablon hazırlarsan çok iyi olur.
3. Bir üstteki maddeyi yaparım diyorsan mutlaka "serinin diğer filmleri" ya da "dizinin diğer bölümleri" gibi bir alan oluşturman lazım single.php'de. Çünkü diziye girersen sağ alt tarafta falan mutlaka diğer bölümlere ulaşabiliyor olmamız lazım. "Önceki Bölüm" "Sonraki Bölüm" yapman lazım.
4. Yine bir üstteki maddeye hitaben anasayfa sidebar'da diziler için ayrı bir bölme olmalı. Orada da tüm diziler gösterilmeli.
4. Slider çok iyi fakat yine keremiya v4'deki gibi bir slider de alternatif olarak hazırlarsan yararına olabilir.