merhaba arkadaşlar bu yazdıklarımı muhtemelen üşenip kendi sitem için uygulamam o yüzden açık bir şekilde düşüncemi aktarmayı deniycem fikir edinmek ve yardımcı olmak adına :)

boş zamanı olan ve canı sıkılan insanlar için önemli bir sektör olan film ve dizi sitelerinde anlatacağım şekilde daha fazla kalıcı kullanıcı çekebilirsiniz veya kullanıcıların daha fazla sitenizi ziyaret etmesini daha fazla sitenizde zaman geçirmesini sağlayabilirsiniz. özetle konuya gelirsek ;

1-) filmoneri.xx.com
olarak bir yer daha oluşturup kendilerinin filmler hakkında bilgi diğer insanlarla konuşmaları vs gibi aktivitelere uygun bir yapı oluşturulabilir.

2-) haber.xx.com
siteniz film-dizi üzerine olduğu için sitenizdeki filmlerden veya vizyondan genel film dizi haberlerini kaliteli bir şekilde bu alandanda aktara bilirsiniz

3-) forum.xx.com
tamamen film-dizi içeriklerinin olacağı bir alt alan olarakda forum kısmı oluşturabilirsiniz

bu fikirler geliştirilebilir yüzelsel bir düşünceydi benimki sitelerinize nasıl faydası olur ;
-standartların dışına çıkmış ve ziyaretçilere daha farklı bir hizmet vermiş olursunuz
- bu alanlardanda index ve ziyaretçi alırsınız
- başarıyla uygulandığı taktirde reklam geliri elde edersiniz
- mevcut ziyaretçilerin sitenize o alanları takip amaçlı daha sık girmesini ve sitenizde daha fazla zaman geçirmelerini sağlarsınız

tanıtım ve bağlantılarınıda ana sayfanızdan xx forum vs olarak ana sayfa linklerinize ekliyebilirsiniz

kendi sitemde bir deneme ve örnek amaçlı yaptım

2160pfilmizle.com
filmonerileri.2160pfilmizle.com

öneri dediğim kısma sadece wordpress kurup bıraktım geliştirmesini yapmadım uğraşmamak için dediğim gibi bu fikir geliştirilebilir.

not: cpanel , mYSQL ve ftp yönetimleri hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar denemesin sitenize zarar verebilirsiniz!!

Ek Olarak: olumlu olumsuz kimsenin bi fikri yokmu