Crawll
YORUM HİZMETLER
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Kunduracı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%80)
Arkadaşlar oldukça her sektörden firma sahibi tanıdığım var. Hepimizin bildiği gibi firmaların en çok istedikleri şey web sitelerinin işe yaraması. Ankara piyasasında bu ara firma dolandırmaları oldukça yüksek. Yani lafın kısası ben web işinden pek anlamıyorum. Hatır için bilgisayarlarının onarımını yaptığım firmalar, aile iş yerimize gelen müşterilerimizin ortak söylediği bir şey 'WEB SİTEMİN BAKIMINI, ARIZASINI ONARACAK İLGİLENECEK' bir arkadaş arıyorum demesi. Benim düşüncem ise ben işleri toparlayıp ve ekip halinde işi bitirmek. Bu konu hakkında görüşleriniz neler ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafik&Editör&WP
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bulunduğunuz konumun rekabetine bağlı olarak bu değişkenlik gösterse de firmaların internette var olma isteği her zaman vardır. Bu kabaca '' krizi , fırsata çevirme '' gibi gözükebilir. Ama ne yazık ki birileri eksik kalacak ki birileri ekmek yiyebilsin.
Bu işte ekip kurmak tabi ki gerekli bir konudur lakin sizin de bu konulara karşı bir altyapınızın olması gerektiği düşüncesindeyim. Öyle ki karşınıza çıkabilecek insanları bilmiyorsunuz size olduğundan farklı yön gösterebilir veya yanlış yönlendirebilir.
İş alanına bakacak olursanız bulunduğunuz bölge de sağlam referanslar edinebilir kendinizi kanıtlarsanız yakın illere yönelerek Türkiye geneli tekliflerle devam edebilirsiniz.
Bunlar benim nacizane görüşlerim :)