-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar, yıllardır bu işlerin içindeyim gerek 3D tasarım olsun gerek webmasterlık vs. Şuan çalıştığım sektör konumla alakasız bir sektör. Üniversite mezuniyetim yok , herkes mezuniyet derdinde bunuda anlamıyorum. Yıllardır kendi emeğimle birikimler kattım ama malesefki çevremde bu işlerle ilginenen kimse yok. Fazla uzatmak istemiyorum. Kosgeb desteği ile bir yazılım grafik firması kurmak istiyorum mobil oyun ve uygulama üzerine yoğunlaşılacak. Ne nedir hiçbir bilgim yok bu konu hakkında bilgi verebilecek birileri varsa yardımcı olursa sevinirim. Destek vermek isteyen yanında olurum beraber birşeyler yapabiliriz diyenler yazabilir. Canım izmirim sektörde boşluk içinde ve hayatımı sevmediğim bir iş altında geçirmek istemiyorum. Saygılar.
Not; sanayide çalışıyorum saçma gelebilir.
mail: barisdogaan@gmail.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Kosgeb desteği ile iş kurmak için kenarda kendi paranızın olması gerekiyor.
Önce harcamaları siz yapıyorsunuz 3-5 ay sonra onlar size ödeme yapıyor.
İşleyiş olarak 5 günlük bir eğitime katılacaksınız. Daha sonra projenizle ilgili bir dosya hazırlayıp kosgeb'e başvuracaksınız. Projeniz onaylanırsa Kosgeb size işletmenizi açın diyecek.
Ondan sonra siz masrafları yapmaya başlayacaksınız. Sonra denetime gelecekler gelen görevli onay verirse hesabınıza ödeme yapılacak.
Yazılım ve teknoloji alanındaki projelere daha fazla önem veriliyor.
Bayan girişimcilere %80 oranında destek veriliyor. Bir bayan yakınınız varsa biraz daha avantajlı olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim o konuları biliyorum şubatta kurallar değişti sadece nasıl yol katetmeliyim bilmiyorum. İnanın danışacağım kimseyi bulamıyorum bizim insanımızdan mı kaynaklı bilmiyorum ciddiye alan bile yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
1-Önce Kosgeb'in izmirdeki bürosuna gideceksiniz. Eğitim programına kayıt olacaksınız
2-Daha sonra İşkur'a gidip kayıt yaptıracaksınız.
3-5 günlük eğitim programına katılacaksınız (Tüm yapmanız gerekenler size anlatılıyor)
4-Eğitimin sonunda size sertifika verilecek.
5-Projenizle ilgili dosya hazırlayıp Kosgeb'e başvuracaksınız.
6-Sonuca göre işinizi kurup faaliyete geçeceksiniz.
Bu adımlar hakkındaki tüm bilgileri Kosgeb'den alabilirsiniz. İnternetteki bilgiler kafa karıştırıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Evet internet ğzerindeki bilgiler çok kafa karıştırıcı. İşim yoğun olduğundan gidemedim. İşyeri sahibimde izin vermiyor kursa gitmeme yıllık iznimide kullandım nasıl bir çıkar izleyeceğim bilemiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ne güzel bir işin var
Sanayi oto sanayi mi organize mi
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
smuldur adlı üyeden alıntı
1-Önce Kosgeb'in izmirdeki bürosuna gideceksiniz. Eğitim programına kayıt olacaksınız
2-Daha sonra İşkur'a gidip kayıt yaptıracaksınız.
3-5 günlük eğitim programına katılacaksınız (Tüm yapmanız gerekenler size anlatılıyor)
4-Eğitimin sonunda size sertifika verilecek.
5-Projenizle ilgili dosya hazırlayıp Kosgeb'e başvuracaksınız.
6-Sonuca göre işinizi kurup faaliyete geçeceksiniz.
Bu adımlar hakkındaki tüm bilgileri Kosgeb'den alabilirsiniz. İnternetteki bilgiler kafa karıştırıyor.
Ağzına sağlık gardaş. AÇIK VE NET
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
makine sanayi, dişli zinciri üretiyoruz, pres operatörlüğü yapıyorum kalıp bağlayıp mal kesiyorum demir saç
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
2 bin tl peşin veriyorlarmış. Proje onaylanırsa kendi imkanlarına kuruyorsun şirketi sonra giderlerini karşılayıp faturalandırıyorsun kosgebe sunup 15 gün sonra paranı alıyormuşsun. Komik olan kısım şu ; İşçi ve kira giderlerini 2 yıl içinde veriyormuş :) desteğe bak vay be