-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar,
Arkadaşlar fiyat karşılaştırma sitesi açmayı düşünüyorum elimde bu işe uygun olduğunu düşündüğüm 6-7 yıllık bir alan adı mevcut.
Araştırma yaptım ama açıkçası tam anladığımı söyleyemem.
Bu sistemi ufak bir miktara satın alınabilecek siteler varmış ve reklama tıklamada belirli oranda yine tıkladıktan sonra alışveriş yapıldığında ayrı bir pay alınıyormuş.
Burada anlattığım konuyu iyi bilen birileri olduğunu düşünüyorum bana sıfırdan bu işe nasıl girerim, ne yapmalıyım, nasıl alınıyor, sistemi nasıl entegre ediyorum vb. konularda açıklama yapabilir misiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
"Bu sistemi ufak bir miktara satın alınabilecek siteler varmış" derken böyle birşeyi ilk defa sizden duyuyorum, kimse size o sistemi ufak bir fiyata sağlamaz, sağlasa bile siteye eklenecek reklamları, yada tıklama sonrası yapılacak alışverişte kar ortaklığı gibi bir sistemi birlikte vermez, veremez.
Domain mevcutsa, istediğiniz sistemi içeren 10'larca site mevcut ama sanmıyorum ki dağıtımda olan bir script olsun, belki yabancı kaynaklarda örnek bulabilirsiniz ki aynı sistemi yaparsanız sizin farkınız olmaz, aynı şekilde sizi seçmeleri için bir sebepte, sıfırdan üzerine birşeyler katacağınız ve satın alacağınız yazılım ile yayına başlayabilirsiniz, gösterim başı ve tıklamadan giden ref. link ile kar ortaklığı olayına ise bu sistemi kullanan satıcılar ile görüşerek sağlayabilirsiniz.
elegan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hep yapılmışı düşünüyorsunuz, ya yapılmamışı yapacaksın yada üzerine efsane şeyler katacaksın yoksa ol maz.
emrahavci
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Özel Bir Yazılım Yazdırarak Mobil Alışveriş Sitelerinin APİ Kodlarıyla Entegre Bir Sistem Yapmalısınız . Satış Ortaklıgı Anlaşması Yaparak Kar Elde Edebilirsiniz .
Örnek ; cimri.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
yazıyı okudumda pek içime sinmedi yapacaksan sıfırdan kodlatmanda fayda var
yada şehir fırsatı gibi birşeye çevir domainin uygunsa kar oranın daha iyi olacağı kesin
elegan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
epey, cimri, akakce, kiyas la böyle uzar gider..
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
O büyük firmalar ile sende iletişime geçebilirsin
Atıyorum index elk. Ama firmanın xml vermesi icin senin yazılımın olmalı dogru çalışmalı gibi bunları yap hayata geçir bence bedava yapıp 2 3 yil sonra ücret istersin firmalardan tabiki ikna etmen lazım xml verecek firmaları
Şuan oturmuş piyasa var alışkanlıklar var unutma
1 kişi bu mesajı beğendi.
Vee
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
seo
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
göründüğü gibi kolay değil nerden mi biliyorum şu anda bende yapmaya çalışıyorum az kaldı :D satarım sana sistemi 5 bine.
1 kişi bu mesajı beğendi.