lostyazilim
tr.link

Forum için hangi reklam ağı kullanılabilir

18 Mesajlar 1.879 Okunma
lstbozum
tr.link

KryssLuck KryssLuck Afroman Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 77 / 133
  • Ticaret 15, (%93)

MelihAtasever adlı üyeden alıntı

Forumunuzda indirme linkli paylaşımlar mevcutsa aylık sabit ödemeli hemen indir reklamlarından alabilirsiniz , extra banner alımları ve link alımları yaparak güzel miktarlarda para kazanabilirsiniz. Bunun yanısıra Üye olmayanların dışında herkese günde 1 kezde pop up reklam açabilirsiniz :)

Sabit ödemeli hemen indir reklamları ne oluyor, şu butona tıkladığında otomatik program indiren reklam mı? Forumun kalitesi düşsün istemiyorum ya kullanıcıyı itmesin yani. Hile de paylaşmak istemiyorum ama başka türlü insanlar girmiyor oyun forumlarına :)

wmaraci
reklam

MelihAtasever MelihAtasever ☆☆ Atasever Media ☆☆ Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci-Webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 853
  • Beğeniler 239 / 239
  • Ticaret 140, (%100)

KryssLuck adlı üyeden alıntı

Sabit ödemeli hemen indir reklamları ne oluyor, şu butona tıkladığında otomatik program indiren reklam mı? Forumun kalitesi düşsün istemiyorum ya kullanıcıyı itmesin yani. Hile de paylaşmak istemiyorum ama başka türlü insanlar girmiyor oyun forumlarına :)

Başkada seçeneğiniz olamaz, İnsanların çoğu reklam olduğunu biliyor. Evet Hemen İndir veya indir butonu reklamı. Css ile hafif bir arkaplan koyup o şekilde koyarsanız zaten fazla göz yormaz. Güzelde ücretleri var hitinize göre. Şahsen 2.ci oyun forumumu açıyorum tercihim hep olmuştur. Çünkü adsense alsam bile onun kadar vereceğini düşünmüyorum.

prodoviz.com

• Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 77 / 133
  • Ticaret 15, (%93)

MelihAtasever adlı üyeden alıntı

Başkada seçeneğiniz olamaz, İnsanların çoğu reklam olduğunu biliyor. Evet Hemen İndir veya indir butonu reklamı. Css ile hafif bir arkaplan koyup o şekilde koyarsanız zaten fazla göz yormaz. Güzelde ücretleri var hitinize göre. Şahsen 2.ci oyun forumumu açıyorum tercihim hep olmuştur. Çünkü adsense alsam bile onun kadar vereceğini düşünmüyorum.

Hocam pm gönderiyorum detaylandırayım bana yardım edin :)

MelihAtasever MelihAtasever ☆☆ Atasever Media ☆☆ Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci-Webmaster
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 853
  • Beğeniler 239 / 239
  • Ticaret 140, (%100)

Hocam pm gönderiyorum detaylandırayım bana yardım edin :)

Tabi hocam , yardımcı olayım. :o

prodoviz.com
wmaraci
wmaraci

mustafa9859 mustafa9859 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ziraat Mühendisi
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 693
  • Beğeniler 137 / 142
  • Ticaret 11, (%100)
wmaraci.com forum sitesine bakacak olursa adsense kullanıyor. Böyle kendini kanıtlamış webmaster siteleri olsun blog sitelerinden gidin derim tecrübe sonuçta.

• Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 77 / 133
  • Ticaret 15, (%93)

mustafa9859 adlı üyeden alıntı

wmaraci.com forum sitesine bakacak olursa adsense kullanıyor. Böyle kendini kanıtlamış webmaster siteleri olsun blog sitelerinden gidin derim tecrübe sonuçta.

Portal kurup oyun haberleri yapalım, hile yerine ordan mı hit çekelim diyorsunuz ? Adsense riskli geliyor bana. Ödemeyi hızlı almamız gerekiyor sunucu masrafları çıksın belki daha sonra adsense e geçiş yaparız. Kabul edilmeyebiliriz, ban yiyebiliriz vs. uğraşmak mantıklı değil bizim durumumuz için.

mustafa9859 mustafa9859 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ziraat Mühendisi
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 693
  • Beğeniler 137 / 142
  • Ticaret 11, (%100)

Portal kurup oyun haberleri yapalım, hile yerine ordan mı hit çekelim diyorsunuz ? Adsense riskli geliyor bana. Ödemeyi hızlı almamız gerekiyor sunucu masrafları çıksın belki daha sonra adsense e geçiş yaparız. Kabul edilmeyebiliriz, ban yiyebiliriz vs. uğraşmak mantıklı değil bizim durumumuz için.

hocam hile hurda işiyse adsense tam böyle hesabınızda 400 500 TL herneyse birikir tam dersin oh be yarın ayım gelsede alsam dersen bi bakmışın adsense politika ban bu yüzden admatic wordego reklamport gibi reklam sitelerine yönelin derim hiç değilse karşı taraf türk anlıyor insanın halinden :)

• Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 77 / 133
  • Ticaret 15, (%93)

mustafa9859 adlı üyeden alıntı

hocam hile hurda işiyse adsense tam böyle hesabınızda 400 500 TL herneyse birikir tam dersin oh be yarın ayım gelsede alsam dersen bi bakmışın adsense politika ban bu yüzden admatic wordego reklamport gibi reklam sitelerine yönelin derim hiç değilse karşı taraf türk anlıyor insanın halinden :)

Adsense alırsak illegal paylaşım olmayacak zaten. Alternatif var mı onu araştırıyorum. Hit artacağı için belki gelirler eşit olur diye düşündüm. Rakip sitelerin tüm anahtar kelimeleri hile, hack, crack gibi şeyler. En çok hiti de oradan alıyorlar :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al