lostyazilim
tr.link

Forum Sitelerinde Konuyu Ziyaretciye Kapatma Zararları Nelerdir ?

13 Mesajlar 1.612 Okunma
acebozum
tr.link

Zargana Zargana WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 994
  • Beğeniler 9 / 303
  • Ticaret 11, (%100)
Konuyu görmem için üyelik gerektiren bir sitede hiç vakit kaybetmeden diğer siteye geçerim. Aradığım başka bir konuda aynı site yeniden karşıma çıktığımda ise daha uğramam

Ne ekersen onu biçersin
elektronikssl
webimgo

hasanayt hasanayt Ogreniyor.php Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Makine T.
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 126 / 125
  • Ticaret 6, (%100)
Zargana Mağara_Adamı turkojen34 CrimsonKinq nokta @[Revil](userid:34274) @[BaritonMedya](userid:54394) @[Makalepaneli](userid:51868)

Öncelikle değerli yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.(Etiketlemeyip unuttuğum var ise kusura bakmasın.)

Arkadaşlar site incelemek için 'SİTEME' bakabilirsiniz.

Benim burada yapmak istediğim olan gelen ziyaretçileri kalıcı olarak siteme bağlamak konuyu ziyaretçiye kapatarak bazı üyeleri kaybediyoruz ama bu üyeler zaten kalıcı olmak için değil alacağını alıp giden ve geri gelmeyi düşünmeyen kitle. Zaten forumu/siteyi beğenen ve daha sonra işe yaracağını düşünen üye oluyor ve sürekli takip ediyor.

Bu demek değil ki tüm konularımız kapalı Notlar,Eğitimler gibi çoğu alan kapalı çünkü bunlar %100 özgün ve emek harcıyoruz her gelenin görüp, almasını istemiyoruz.

- Google açısından kelimesinde google 1.sayfa 1-3 sıra geziyoruz. yandex 1.sayfa 1.sıradayız ama hayla kafamda bir soru işareti varmış gibi..

noop noop WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek domain alınır-satılır
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 688
  • Beğeniler 73 / 264
  • Ticaret 7, (%100)
ilginç.

mesela *** foruma da üye almıyorlar.

internet özgürlük demek olmalı bilgiye hızlı ulaşım. *** ve sizin forum buna ters. wmaracı ise ideal bir forum.

sizin hedef kitleniz belli zaten. makine mühendisleri. faydalı bulanlar zaten üye olacaklardır. zorunlu yaparak faydalı mı değil mi görmelerini engellemiş olursunuz.

bir de bir bakıp çıkacakları zorla üye yapmanın ne faydası olacak. ben bir çok foruma fake mail ile üye oldum mecburen ve alacağımı alıp bir daha uğramadım. ne şifreyi ne maili ne de forumları hatırlıyorum.

not: üye olmadım. google tarafında nasıl görünür nasıl index alacak bilmiyorum.
hasanayt

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al