emrahavci
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaslar gunluk olarak ozgun icerik girilecek youtube kanalinda siteye ozel video incelemeleri yapilacak olan forum sitesi acmak mantiklimidir genel forum?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Forum sitesi açmak mantıklı değil.
kişisel bloğ • tevfik.org
KeremEr
keremer.com.tr
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
forum ancak oyun sunucusu, youtube kanalı vb. gibi sıcak, sürekli takipçilerin varsa tutabilecek bir platform. onun devri bitti boşa vakit yatırımından başka birşey değil bana kalırsa
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Kerem Er adlı üyeden alıntı
forum ancak oyun sunucusu, youtube kanalı vb. gibi sıcak, sürekli takipçilerin varsa tutabilecek bir platform. onun devri bitti boşa vakit yatırımından başka birşey değil bana kalırsa
Aynen şimdi, counterstrike.tc yi baştan kuracaktım iyi hatırlattın kardeş :)
kişisel bloğ • tevfik.org
PiN
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şimdi düşünüyorum da, bundan 4-5 sene önce olsaydı belki iyi bir fikir olurdu ama sanırım bu saatten sonra (genel) bir forum açmak pek akıl kârı gibi durmuyor. Para kazanma olayını geçin, iyi bir ziyaretçi kitlesi, hit ve ün elde etmek bile zor. Neticede net ortamı forum konusunda da bir yığın çöplüğe dönmüş durumda. Belli bir yere gelmiş forumlar da zaten yerlerini sağlamlaştırmış. Oradaki salt üyeler de zaten oraları benimsediği için size gelip kolay kolay katılmazlar. Ama ben rekabeti severim, onlara kafa tutabilirim diyorsanız, öz güveniniz yüksekse açın derim fakat emeklerinizin karşılığı (bence) 10-15 kişilik çevre edinmek ve 20-25 user elde etmekten öteye geçmez. Araştırmalarımdan durum böyle gözüküyor ve yukarıda dediğim gibi bu durum genel forum açmayı düşünenleri bağlamakta.
Saygılarımla,
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri Bölüm Öğ
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Forum yükseltmek çok zorlaştı ama emek verilen bir blog yükselir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Front-end developer
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Forum işleri eskidendi şimdi yeterince forum var. Ama tutmaz mı tutar ama aşırı bi emek lazım. Ben mesela şuan kendi çapımda bi sosyal ağ scripti yazıyorum. Arkadaşlarımı oraya çekicem öle böyle bişiler yapıcaz.
Hızlı deneyin, hızlı başarısızlığa uğrayın ve hızlı bir şekilde kendinizi yenileyin.
― T. Peters