-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Geçenlerde bu tarz instagram tarzı bir siteye denk geldim. Video ve resim paylaşımı yapılıyor. Tüm sosyal medya ortamlarını birleştirmişler. Ama zirvede ki isimler milyon dolarlık firmalar bu firmaların geçilmesininin mümkün olduğunu düşünmüyorum. Şuan Türkiye sürekli yerli üretime destek oluyor. Bu tarz bir projeye başlamak için en uygun zaman. Farklı bir şey bulmanız lazım her anlamda. Ayrıca ekip gerekli tek başınıza çok zor. Tek kişinin düşüncesi yeterli olmayacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
anilcagliyan Ya ben insanların açıklarından yararlanırsam :D Damardan girmeyi düşünüyorum hocam tek başıma olmasa bile 2 kişi bile yapacağım :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
İnsanların ilgi alanlarını aktarabileceği bir çalışma yapmayı deneyebilirsiniz. Fotoğraflar direk olarak hobiler, ilgi alanları üzerine olabilir böylece gruplar oluşabilir. Bir konu seçip direk o konu üzerine yine gidebilirsiniz örneğin film üzerine fotoğraf paylaşımı sitesi olabilir güzel farklı fotoğraflar çıkar sosyal medyada da paylaşım alır.
Projeyi biraz değiştirirseniz her filmden örneğin belirli sayıda kareler olabilir onaylı, başkaları kendi yüklediği fotoğrafları bu onaylı fotoğraflar yerine geçmesini deneyebilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
aylakmumya Şuanda büyük araştırma içerisindeyim hocam :) demek istediğiniz genele değil sadece bir konuya odaklanmak :)
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**