-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
adsensem ile gelir elde etmek istiyorum günde 10 özgün yazıya kadar vaktim var... Seo bilgimde tam denemesekte kelime yükseltme yapabiliyorum...
Sizce adsense için bir blog acarak genel içerik 25 adet kategori olacak şekilde iş görürmü yoksa 1 konuya göre mi site açayım
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
içerik bakımından zengin olabilecek olan bir Alana önelmenizi öneririm.
Örneğin Zayıflama, Cilt Bakımı, Wordpress, otomobil, Teknoloji gibi çoğaltılabilir.
Önemli olan Tek kategori olması değil, Tek bir alan olmasıdır.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
web
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bende çok merak ediyorum bu konuyu.
örneğin akılda kalıcı bir domain aldık içerisine ekonomi, sağlık, teknoloji, eğitim, dekorasyon, moda, yemek vb gibi 10-15 kategoride çalışmakmı mantıklı yoksa her kategoriye ayrı domainmi alsak iyi olur.
Google sıralamada hangitürlü çalışırsak daha etkili olur acaba, fikirlerinizi merak ediyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
E** U**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Tek bir alan olması, kelimelerin birbirini tamamlayarak aramalarda çıkması ve sitenin amacını açıkça belli eder düşüncesindeyim. Yani sitenin içeriği tek olacağı için, aramalarda daha üste çıkar diye düşünüyorum. Ancak genel bir sitenin ise çok daha sık bir güncellemeyle ilerleyeceğini düşünüyorum. Tabi ki genel sitelere bakalım. Bir çoğu ayrı subdomain ya da klasör şeklinde. Bunlarda önemli diye düşünüyorum. Bugün Onedio olsun farklı genel siteler olsun neredeyse her 30 dakika da bir içerik paylaşıyor ortalama :) Hatta daha kısa sürede.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Turkcell
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendi adimiza site demisken daha sonra markalasma yoluns gidebilir mi boyle hocam bilgisi olan varmi ornegin mahmutunmetrosu tamamen attim suan bu terimi.
Her Türlü Kalitenin Adresi! Hemen Profilimden Sipariş Verin!
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Bence önce geneli oluşturun, daha sonra geneli tek tek bölün..