-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İçerik Yazarı
-
-
Ad Soyad
K** İ**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
Herkese merhaba, hayırlı Ramazanlar.
Yıllar öncesine kadar grafik tasarım ile oldukça ilgileniyor ve ticaret gerçekleştirebilecek kadar bilgim oluyordu. Araya özel durumlar girdi ve neredeyse 5 - 6 yıldır programı bile açmadım. Şimdi tekrar grafik tasarıma bir adım atmak ve öğrenmek istiyorum.
Bunun için aklımdan Udemy üzerinden bir eğitim seti almak geçiyor. Tek başıma karar vermek yerine sizlerin de düşüncesini ve tecrübelerini almak istedim. Siz ne diyorsunuz bu konu hakkında, düşüncemin doğru olduğunu destekliyor iseniz hangi eğitim setinden başlamamı tavsiye edersiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Developer | Creative Designer
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Size de hayırlı Ramazanlar Hocam;
Bu konuyu önemseyip buraya yazmak bile düşüncenizi desteklememize büyük bir sebeptir. Udemy'deki veya youtube'daki online eğitimlerden şahsi olarak hiç bakmadığım için önereceğim kimse yok.
Yalnız eğer temeliniz varsa, yani geçmişte Adobe ve/veya CorelDraw programlarını kullandıysanız şimdiki sürümlerine kolaylıkla adapte olabilirsiniz. Bu sebeple youtube'dan bile ücretsiz eğitimlere biraz zaman ayırırsanız Grafik Tasarım yazılımları nankör değildir, hemen çözersiniz. :)
Selamlar, iyi çalışmalar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
mesutyilmaz.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Youtube üzerinde Hakan Ertan'ı tavsiye ederim bi göz atın derim
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Udemy deki tecrübelerime dayanarak söylüyorum, en az 3 4 eğitim alın ve bitirin. Sonunda hangisinin daha çok işinize yaradığını öğreniyorsunuz ve her eğitimde diğer eğitimde olmayan ufak detaylar öğreniyorsunuz. Bu ufak detaylar sizi 1 adım öne atıyor. Zaman daha çok gidiyor fakat öğrendiklerinizi çok daha iyi şekilde hafızanızda tutuyorsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam merhaba yarın sabah 11-1 arası müsaitseniz forumda ki bir kaç arkaşa teamwiwer üzerinden ders vermeye başlayacağım. Dilerseniz tw bilgilerini sabah gönderebilirim.