-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
..........
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İngilizce varsa tüm kategoriler olur
mts
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Uykucu
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
ingilizce duvar kağıdı için ne düşünüyorsunuz peki? Nasıl bir sektör olur yanları olmaz yanları?
Duvar kağıdı (wallpaper) = masaüstü arka planı, mobil arka planları.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Uykucu
-
-
Ad Soyad
G** Z**
-
-
-
Ticaret
54, (%96)
- Film/ Dizi : Ortalık film ve dizi sitelerinden geçilmiyor :)
- Müzik dinleme/ Şarkı sözü : Müzik dinleme için koskoca youtube var ama şarkı sözleri olabilir ancak bütün şarkı sözlerinde paylaşılan yazılar aynı olduğu için özgünlük olmaz :)
- Teknoloji : Teknoloji blogu açmayan kaldı mı?
- Genel blog : Aslında iyi aklına ne eserse onu yazarsın, yazmaktan da sıkmaz. :)
- Sağlık : Sağlık sektörü de aslında mantıklı ama konu hakkında biraz bilgili olmanız gerekiyor.
- Moda/ Kadın : Kadın ve moda siteleri de aynı film sitelerine dönecek bir kaç ay sonra.
- Webmaster forumu/ Sektörel forum : Türkiye de her 3 insanın 5'inde forum var. Forumlar film sitelerinden beter oldu. Bi de forumu tutturmak uzun iş hani şimdi başlasanız bi kaç yıla tutar ancak.
- Dizin/ toplist
- Seo : En çok kazandıran sektör diye düşünüyorum. Ama yanlış yaptığınız bi çalışmada bitersiniz. İyi bilgili olmalısınız. Gerçi şimdide 3-5 tane site buluyor adam gidiyor ben seocuyum diye geçiniyor.
- Bilişim hizmetleri : Oldukça mantıklı piyasada da pek bi site göremedim bunun üzerine.
- Grafik tasarım : Grafik tasarım da aldı başını gidiyor. Adam indiyor adobeyi açıyor youtube'yi grafikerim diye çıkıyor. Kendini tutturmak zor bi iş değil fakat 2 tasarım yapıpta ben grafikerim diye çıkılmaz yani.
- Torrent : Torrent içinde sürekli takip gerekecek. Sürekli güncel kalınması lazım. Bir adam ... torrenti diye google yazacağına sizin siteye girip o torrenti arıyorsa başarmış olursunuz.
- Hukuk : Bu konuda çok bir şey söyleyemeyeceğim ama bunda da bilgili olmak gerekiyor öyle ha deyince hukuk sektörüne girilmez :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Fayso adlı üyeden alıntı
- Film/ Dizi : Ortalık film ve dizi sitelerinden geçilmiyor :)
- Müzik dinleme/ Şarkı sözü : Müzik dinleme için koskoca youtube var ama şarkı sözleri olabilir ancak bütün şarkı sözlerinde paylaşılan yazılar aynı olduğu için özgünlük olmaz :)
- Teknoloji : Teknoloji blogu açmayan kaldı mı?
- Genel blog : Aslında iyi aklına ne eserse onu yazarsın, yazmaktan da sıkmaz. :)
- Sağlık : Sağlık sektörü de aslında mantıklı ama konu hakkında biraz bilgili olmanız gerekiyor.
- Moda/ Kadın : Kadın ve moda siteleri de aynı film sitelerine dönecek bir kaç ay sonra.
- Webmaster forumu/ Sektörel forum : Türkiye de her 3 insanın 5'inde forum var. Forumlar film sitelerinden beter oldu. Bi de forumu tutturmak uzun iş hani şimdi başlasanız bi kaç yıla tutar ancak.
- Dizin/ toplist
- Seo : En çok kazandıran sektör diye düşünüyorum. Ama yanlış yaptığınız bi çalışmada bitersiniz. İyi bilgili olmalısınız. Gerçi şimdide 3-5 tane site buluyor adam gidiyor ben seocuyum diye geçiniyor.
- Bilişim hizmetleri : Oldukça mantıklı piyasada da pek bi site göremedim bunun üzerine.
- Grafik tasarım : Grafik tasarım da aldı başını gidiyor. Adam indiyor adobeyi açıyor youtube'yi grafikerim diye çıkıyor. Kendini tutturmak zor bi iş değil fakat 2 tasarım yapıpta ben grafikerim diye çıkılmaz yani.
- Torrent : Torrent içinde sürekli takip gerekecek. Sürekli güncel kalınması lazım. Bir adam ... torrenti diye google yazacağına sizin siteye girip o torrenti arıyorsa başarmış olursunuz.
- Hukuk : Bu konuda çok bir şey söyleyemeyeceğim ama bunda da bilgili olmak gerekiyor öyle ha deyince hukuk sektörüne girilmez :)
Ben bu mantığınızda 2 sektör çıkardım :) teşekkürler
Ek Olarak:
mts adlı üyeden alıntı
ingilizce duvar kağıdı için ne düşünüyorsunuz peki? Nasıl bir sektör olur yanları olmaz yanları?
Duvar kağıdı (wallpaper) = masaüstü arka planı, mobil arka planları.
Ayrıca yabancı dil olarak boyama çizgi eserleri de olabilir :)
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
Albatros
Yeni Nesil Web Siteleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
internetin yıllara göre trendlerini takip ederseniz şu an portal sitelerin yükselişini görüyoruz, belirli bir amaç için, belirli bir insan kitlesini bir araya toplayan ve belirli hizmetlerin kullanılmasını sağlayan sitelerin yükseliş trendi var. Facebook, twitter, instagram, vine, imgur, tumblr, reddit vs tarzı sitelerin yaptığı tarz siteler yükselişte. Bu alan yeni ve bir çok kategori var, size tavsiyem güzel bir fikir ile portal sitesi oluşturmanız olur.Forumdan farkı bir hizmet sunuyor olmasıdır diyebiliriz bu siteler için. ör:vine gibi
Yeni Nesil Web Siteleri