lostyazilim
tr.link

Günümüzde hangi sektöre yönelirdin. ?

16 Mesajlar 1.967 Okunma
lstbozum
tr.link

Uzmann Uzmann WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek ..........
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 515
  • Beğeniler 268 / 39
  • Ticaret 0, (%0)
İngilizce varsa tüm kategoriler olur

wmaraci
reklam

mts mts WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Uykucu
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 473
  • Beğeniler 54 / 125
  • Ticaret 22, (%100)
ingilizce duvar kağıdı için ne düşünüyorsunuz peki? Nasıl bir sektör olur yanları olmaz yanları?

Duvar kağıdı (wallpaper) = masaüstü arka planı, mobil arka planları.
SerkanERGUN

kişi bu mesajı beğendi.

Fayso Fayso WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Uykucu
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad G** Z**
  • Mesajlar 652
  • Beğeniler 99 / 120
  • Ticaret 54, (%96)
- Film/ Dizi : Ortalık film ve dizi sitelerinden geçilmiyor :)
- Müzik dinleme/ Şarkı sözü : Müzik dinleme için koskoca youtube var ama şarkı sözleri olabilir ancak bütün şarkı sözlerinde paylaşılan yazılar aynı olduğu için özgünlük olmaz :)
- Teknoloji : Teknoloji blogu açmayan kaldı mı?
- Genel blog : Aslında iyi aklına ne eserse onu yazarsın, yazmaktan da sıkmaz. :)
- Sağlık : Sağlık sektörü de aslında mantıklı ama konu hakkında biraz bilgili olmanız gerekiyor.
- Moda/ Kadın : Kadın ve moda siteleri de aynı film sitelerine dönecek bir kaç ay sonra.
- Webmaster forumu/ Sektörel forum : Türkiye de her 3 insanın 5'inde forum var. Forumlar film sitelerinden beter oldu. Bi de forumu tutturmak uzun iş hani şimdi başlasanız bi kaç yıla tutar ancak.
- Dizin/ toplist
- Seo : En çok kazandıran sektör diye düşünüyorum. Ama yanlış yaptığınız bi çalışmada bitersiniz. İyi bilgili olmalısınız. Gerçi şimdide 3-5 tane site buluyor adam gidiyor ben seocuyum diye geçiniyor.
- Bilişim hizmetleri : Oldukça mantıklı piyasada da pek bi site göremedim bunun üzerine.
- Grafik tasarım : Grafik tasarım da aldı başını gidiyor. Adam indiyor adobeyi açıyor youtube'yi grafikerim diye çıkıyor. Kendini tutturmak zor bi iş değil fakat 2 tasarım yapıpta ben grafikerim diye çıkılmaz yani.
- Torrent : Torrent içinde sürekli takip gerekecek. Sürekli güncel kalınması lazım. Bir adam ... torrenti diye google yazacağına sizin siteye girip o torrenti arıyorsa başarmış olursunuz.
- Hukuk : Bu konuda çok bir şey söyleyemeyeceğim ama bunda da bilgili olmak gerekiyor öyle ha deyince hukuk sektörüne girilmez :)
SerkanERGUN

kişi bu mesajı beğendi.

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)

Fayso adlı üyeden alıntı

- Film/ Dizi : Ortalık film ve dizi sitelerinden geçilmiyor :)
- Müzik dinleme/ Şarkı sözü : Müzik dinleme için koskoca youtube var ama şarkı sözleri olabilir ancak bütün şarkı sözlerinde paylaşılan yazılar aynı olduğu için özgünlük olmaz :)
- Teknoloji : Teknoloji blogu açmayan kaldı mı?
- Genel blog : Aslında iyi aklına ne eserse onu yazarsın, yazmaktan da sıkmaz. :)
- Sağlık : Sağlık sektörü de aslında mantıklı ama konu hakkında biraz bilgili olmanız gerekiyor.
- Moda/ Kadın : Kadın ve moda siteleri de aynı film sitelerine dönecek bir kaç ay sonra.
- Webmaster forumu/ Sektörel forum : Türkiye de her 3 insanın 5'inde forum var. Forumlar film sitelerinden beter oldu. Bi de forumu tutturmak uzun iş hani şimdi başlasanız bi kaç yıla tutar ancak.
- Dizin/ toplist
- Seo : En çok kazandıran sektör diye düşünüyorum. Ama yanlış yaptığınız bi çalışmada bitersiniz. İyi bilgili olmalısınız. Gerçi şimdide 3-5 tane site buluyor adam gidiyor ben seocuyum diye geçiniyor.
- Bilişim hizmetleri : Oldukça mantıklı piyasada da pek bi site göremedim bunun üzerine.
- Grafik tasarım : Grafik tasarım da aldı başını gidiyor. Adam indiyor adobeyi açıyor youtube'yi grafikerim diye çıkıyor. Kendini tutturmak zor bi iş değil fakat 2 tasarım yapıpta ben grafikerim diye çıkılmaz yani.
- Torrent : Torrent içinde sürekli takip gerekecek. Sürekli güncel kalınması lazım. Bir adam ... torrenti diye google yazacağına sizin siteye girip o torrenti arıyorsa başarmış olursunuz.
- Hukuk : Bu konuda çok bir şey söyleyemeyeceğim ama bunda da bilgili olmak gerekiyor öyle ha deyince hukuk sektörüne girilmez :)

Ben bu mantığınızda 2 sektör çıkardım :) teşekkürler

Ek Olarak:

mts adlı üyeden alıntı

ingilizce duvar kağıdı için ne düşünüyorsunuz peki? Nasıl bir sektör olur yanları olmaz yanları?

Duvar kağıdı (wallpaper) = masaüstü arka planı, mobil arka planları.

Ayrıca yabancı dil olarak boyama çizgi eserleri de olabilir :)

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
wmaraci
wmaraci

Albatros Albatros Yeni Nesil Web Siteleri Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
internetin yıllara göre trendlerini takip ederseniz şu an portal sitelerin yükselişini görüyoruz, belirli bir amaç için, belirli bir insan kitlesini bir araya toplayan ve belirli hizmetlerin kullanılmasını sağlayan sitelerin yükseliş trendi var. Facebook, twitter, instagram, vine, imgur, tumblr, reddit vs tarzı sitelerin yaptığı tarz siteler yükselişte. Bu alan yeni ve bir çok kategori var, size tavsiyem güzel bir fikir ile portal sitesi oluşturmanız olur.Forumdan farkı bir hizmet sunuyor olmasıdır diyebiliriz bu siteler için. ör:vine gibi
SerkanERGUN

kişi bu mesajı beğendi.

Yeni Nesil Web Siteleri

seoakcy seoakcy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)